Fortnite vinker farvel til PC-spillere

Det populære spil Fortnite er snart slut for en række spillere, der spiller på Windows.

Fortnite_Cloud_gaming_ingame
Fortnite fungerer overraskende via skyen, så længe din internetforbindelse er god (Foto: MereMobil.dk)

Fortnite er et af de absolut mest populære “battle royale” spil på verdensplan. Siden det blev udgivet i 2017 har det været en af de helt store favoritter blandt masser af spillere.

Siden starten har det udviklet sig støt. Der er tilføjet nye våben, køretøjer og game-modes for at fastholde spillernes interesse.

..men her stopper det så også snart – for nogen.

Fortnite har nemlig med dets seneste opdatering stoppet understøttelsen for Windows 7 og Windows 8 på PC-versionen. 

Det er dog ikke en overraskelse, da Epic Games, som står bag Fortnite, tidligere annoncerede i et opslag på Twitter, at de ville stoppe med at understøtte disse styresystemer.

Sårbarheder og mangel på funktioner

De ældre styresystemer, som Windows 7 og Windows 8, udgør en voksende risiko for sårbarheder, når det kommer til sikkerhed. Desuden mangler systemerne moderne funktioner, hvilket betyder, at der bruges en masse tid på udviklingen for at finde løsninger – en tid der er sjovere brugt på at forbedre selve spillet. 

Spillere, som fortsat benytter Windows 7 eller Windows 8 på deres PC’ere, vil ikke længere modtage opdateringer til Fortnite, samt den “in game store”, som er i spillet, ikke længere vil være tilgængelige på disse platforme.

Det vil heller ikke vil være muligt, at få glæde af nogle af de nye funktioner, som Epic Games vil introducere i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Bliver dette det nye Pokémon Go?

Alternativ mulighed…

Til de brugere, som ikke har mulighed for at opgradere til Windows 10 eller Windows 11, så foreslår Epic Games, at man gør brug af GeForce Now, der er NVIDIA’s cloudbaserede gamingløsning. Her får brugerne mulighed for, at spille den seneste version af Fortnite gratis. Det kræver en god internetforbindelse for at sikre en flydende spiloplevelse.  

Epic Games anbefaler, at man spiller med kablet internetforbindelse. Ligesom det er vigtigt, at være klar over, at spilsessioner via GeForce Now er begrænset til en time. Der er dog ikke begrænsninger på, hvor mange sessioner spillere kan have. 

Har du Windows 7 eller Windows 8, så skal du opgradere til Windows 10 eller Windows 11 for, at spille Fortnite fremadrettet. Eller finde en af de andre platforme, hvor du kan spille Fortnite.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Det er ikke overraskende, at spiludviklere stopper understøttelse af Windows 7 og Windows 8. Microsoft stoppede selv deres generelle support for Windows 7 i 2020 og Windows 8 i 2018, mens den extended support vil stoppe i 2023. 

Microsoft Flight Simulator 2024 er annonceret

Et nyt Flight Simulator spil er blevet annonceret af Microsoft.

(mere…)
Kommer der alligevel ikke 8K på PlayStation 5?

Måske har du bemærket 8K-logoet på æsken til PlayStation 5, men vidste du, at PS5 faktisk ikke understøtter 8K?

(mere…)
Grand Theft Auto VI kommer i foråret 2025

Rockstar Games bekræfter, at deres længe ventede spil, Grand Theft Auto VI, kommer i foråret 2025.

(mere…)
Spil retro PlayStation-spil på din iPhone

Der findes et vælg af nye emulatorer til iPhone, som gør, at man kan spille retrospil fra PlayStation 1 på telefonen.

(mere…)
Nintendo melder ud om Nintendo Switch 2

Mange venter spændt på den kommende Nintendo Switch 2. Nu er der nyt i sagen fra Nintendo selv.

(mere…)
Adgangen til dine købte film og spil slettes måske

TENDENS: Et onlinekøb af film og spil er måske slet ikke et ”køb”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram