Samsung måske på vej med Galaxy S23 FE

Samsung droppede sidste år modellen, Galaxy S22 FE, men måske Fan Edition-modellen returnerer med Galaxy S23.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE er pt. den seneste “FE-model”, som Samsung har lanceret. (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har tidligere lanceret FE-modeller (Fan Editions) af deres flagskibsserie, men sidste år droppede de Galaxy S22 FE. Dette skyldtes angiveligt manglen på chips.

Det forlyder nu på rygtebørsen, at Samsung måske er på vej med en Fan Edition af den nye Galaxy S23-serie. Nyheden stammer fra koreanske Hankooki.

Hvad er Samsung Galaxy S20 FE? Duel mod Galaxy S20

Ifølge Hankooki vil Samsung Galaxy S23 FE måske allerede se dagens lys i august/september. Det skriver Android Police.

Holder dette stik, så vil det betyde, at Samsung lancerer på det tidspunkt, hvor de tidligere lancerede Note-modellerne, samt hvor Galaxy S20 FE også blev lanceret. Galaxy S21 FE lå dog ikke i dette vindue.

Dermed kan Galaxy S23 FE måske blive offentliggjort samtidig med Samsung præsenterer deres foldbare 2023-modeller.

BEKRÆFTET: Samsung har bekræftet modellen. Læs alt om Samsung Galaxy S23 FE her.

Prissætningen er vigtig for succes

Samsung har med Galaxy S23-serien sat priserne op i forhold til, hvad sidste års modeller kom til salg til. Derfor er det også vigtigt, at Galaxy S23 FE får den rigtige pris.

Det var måske fejlen med Galaxy S21 FE, der aldrig blev den succes, som Galaxy S20 FE gjorde. Prisforskellen var ”kun” 100 dollars i forhold til Galaxy S21, mens den fra Galaxy S20 FE til Galaxy S20 var 200 dollars.

LÆS TESTEN: Samsung Galaxy S21 FE | kameraet er et kompromis

Det er uvist, hvornår og om Samsung lancerer en Galaxy S23 FE. MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Der spekuleres også i, at Samsung måske dropper lanceringen af en Galaxy A7x-serie i år, da salget af Galaxy A73 ikke var så godt. Måske fordi flere af modellerne konkurrerer med egne modeller og derfor er i salgskonkurrence med f.eks. Galaxy A54.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram