Prisvindende B&O-headset kan nu bestilles i vild farve

B&O har åbnet for bestilling af det første skud af det kritikerroste og prisvindende in-ear-headset Beoplay EX i en begrænset specialudgave.

Atelier Editions er et nyt tiltag fra Bang & Olufsens designstudie i Struer. Foto: Bang & Olufsen/PR

I løbet af 2023 udsender B&O specialudgaver af headsettet Beoplay EX (udtales "E10", red.).

Således er en vild limegrøn version af det kritikerroste og prisvindende in-ear-headset blevet lanceret.

Blandt andre faldt vores egen John G. i svime over netop Beoplay EX, da han i maj sidste år anmeldte headsettet. "Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX," skrev John G. blandt andet.

Lime Green kalder B&O headsettet. Det er den første reelle lancering i det som B&O har navngivet Atelier Editions-kollektionen. Kollektionen "laves på bestilling i et begrænset antal," skriver Bang & Olufsen i en pressemeddelelse.

For nogle uger siden ramte en anden pressemeddelelse fra Bang & Olufsen mediernes postkasser. Her løftedes sløret for en udgave i farven cinnamon (kanel-farvet, red.). Den udgave kommer ifølge Meremobil.dk's oplysninger alligevel ikke til salg.

ANMELDELSE: Beoplay Portal er headsettet til den voksne gamer

Flere og flere vil have noget unikt og meget personligt, siger B&O's topchef. Foto: Bang & Olufsen/PR

Skræddersyede produkter

Atelier Editions er et nyt tiltag fra Bang & Olufsens designstudie i Struer. Designstudiet er specialiseret i individuelt tilpassede produkter.

- "Flere og flere kunder ønsker verdensklasse håndværk og skræddersyede produkter. De vil ikke have masseproduktion, men i stedet noget unikt og meget personligt," siger Kristian Teär, administrerende direktør i Bang & Olufsen, i pressemeddelelsen.

Han tilføjer, at Atelier Editions kun bliver lavet på bestilling og i et "ekstremt begrænset antal og vil derfor være limited editions". Det oplyses ikke, hvor mange eksemplarer der er tale om.

Beoplay EX Atelier Editions i Lime Green skal reserveres hos B&O og koster 5.199 kroner.

Der er teknisk ingen forskel på basis-versionen af Beoplay EX og Atelier Editions-kollektionen.

Til sammenligning kan basis-udgaven af Beoplay EX på en god dag i øjeblikket findes til 2.850 kroner. I B&O's webshop koster headsettet 2.999 kroner.

Mere til historien

Danske Bang & Olufsen er i sin helt egen klasse. For et år siden testede vi over-ear headsettet Beoplay HX. Her konkluderede John G., at hvis han skulle investere i et lytte-headset, ville han "klart overveje dette".

B&O tager ny runde med headset

B&O bevarer mystikken og holder kortene tæt ind til kroppen i ny version af kritikerrost headset.

(mere…)
Sony er klar med prisvenlige hovedtelefoner

Sony har i dag præsenteret to nye hovedtelefoner. Både til over-ear og on-ear. Prisen er ret rimelig.

(mere…)
OnePlus Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

OnePlus er klar med et nyt headset, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Analytiker: Apple på vej med AirPods Lite

Et par prisvenlige AirPods kan være på vej fra Apple, samt anden generation af AirPods Max

(mere…)
Overraskende farvevalg – samlerobjekt?

Et anmelderrost headset kommer nu i en overraskende fed farve. Der laves kun 75 eksemplarer.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beosound Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram