Oppo har ramt plet med nye foldbare smartphones

I slutningen af 2022 sendte Oppo nye foldbare mobiler i handlen på det kinesiske marked. Disse har ramt plet hos mobilkøberne. Europa venter.

Oppo Find N2 Flip
Oppo Find N2 Flip (Foto: Oppo)

Den kinesiske producent Oppo har succes med deres to seneste foldbare modeller. Markedstal viser, at de var den tredjestørste producent af foldbare telefoner på det kinesiske marked i fjerde kvartal 2022. Det skriver GizmoChina.

LÆS OGSÅ: Oppo på vej med foldbare smartphones i Europa

Oppo præsenterede i slutningen af 2022 deres nyeste bud på foldbare smartphones og disse har mobilkøberne taget til sig. Generelt er det kinesiske marked for foldbare smartphones steget med 54 procent i januar 2023. Det skriver Techgoing.

Salget af foldbare vil næsten fordobles i år

Nu er det altså Oppo, som er i front med 30 procent af markedet i januar 2023. Huawei og Samsung følger godt efter med henholdsvis 25,7 procent og 23,2 procent. På de efterfølgende pladser kommer Honor, Xiaomi og Vivo, mens Motorola kun noteres for 0,9 procent markedsandel i januar 2023.

Salget af foldbare smartphones på det kinesiske marked i januar 2023 (Cinno Research)
Salget af foldbare smartphones på det kinesiske marked i januar 2023 (Cinno Research)

Oppo Find N2 Flip lanceres nu globalt

Cinno Research har sammenlignet januar 2022 med januar 2023, hvor det tydeligt ses, at Huawei havde omkring halvdelen af salget. Samsung er næsten status quo, dog med et minimalt fald markedsandel. Foruden Oppo har også Honor haft et bedre 2023 end 2022.

Det skal lige siges, at vi ikke har kendskab til præcise lanceringstidspunkter af de forskellige modeller på det kinesiske marked, så det spiller selvfølgelig også ind.

LÆS OGSÅ: Oppo lover opdateringer i længere tid

Mere til historien

Det bliver spændende at se om europæerne (og måske danskerne) også tager de nye foldbare smartphones fra Oppo til sig. I Europa er det primært Samsung, som mobilkøberne tyr til, når de køber foldbare telefoner.

Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Arbejder Samsung alligevel på en billigere Z Fold5?

Måske er nedgraderede udgaver af Galaxy Z Fold5 og Galaxy Z Flip5 alligevel på vej.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram