Her er Sonos’ nye højttalere – Sonos One erstattes

LÆKKET: Sonos er på vej med en erstatning til Sonos One, forlyder det.

Sonos Era 100
Sonos Era 100 vil, ifølge The Verge, erstatte Sonos One (Foto: Sonos)

Der er snart nye højttalere på vej fra Sonos. De nye modeller hedder Sonos Era 100 og Sonos Era 300. Ifølge The Verge bliver Sonos Era 100 en erstatning til Sonos One.

Sonos Era 300 kan konfigureres som baghøjttalere til soundbaren Sonos Beam (anmeldelse) eller Sonos Arc. Era 300 beskrives som en model, der ligger sig mellem Sonos Era 100 og Sonos Five.

Ifølge The Verge vil Era 100 koste 250 dollar, mens Era 300 koster 450 dollar. I en rå omregning bliver det omkring 1.750 og 3.150 kroner – mon ikke der kommer noget moms og afgifter på her i Danmark.

De nye Sonos højttalere vil understøtte Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 og AirPlay 2, men omdrejningspunktet bliver stadig Sonos-app’en om end noget tyder på, at man vil kunne streame via Bluetooth som på den lille Sonos Roam.

De nye Sonos-højttalere kommer med en slags Trueplay tuning til Android-brugere. Hidtil har Trueplay været forbeholdt iPhone. Det bliver dog ikke telefonen, som står for analysen af rummet. I stedet anvendes den indbyggede mikrofon i produkterne til at lave en slags "quick tuning".

Det skal dog siges, at Trueplay sagtens kan udføres med en iPhone, der er logget ind på din Sonos-konto - hvorefter du kan logge ud og anvende tuningen med din Android-telefon.

Sonos har ikke kommenteret på lækket. Datoen for præsentationen er heller ikke bekræftet.

Læs også vores anmeldelse af Sonos Sub Mini.

Sonos Era 300
Sonos Era 300 er et produkt, som befinder sig mellem Era 100 / Sonos One og Sonos Five (Foto: Sonos)

Mere til historien

Ifølge rygterne kan der købes en adapter til USB-C porten i højttalerne, så de kan tilsluttes med ethernet-kabel.

Bluetooth-højttaleren der ikke ødelægger indretningen – test af aMajor 2

TEST: Bluetooth-højttaleren aMajor 2 fra danske Kreafunk er perfekt til dig, som vil have alt andet end en grim sort plastikkasse.

(mere…)
Nu kan du købe Sonos højttalere med rabat

PRISTJEK: Sonos har i en begrænset periode sat prisen ned på udvalgte produkter, men er de så billigere? Det har vi tjekket.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Stilfuld udendørs-højttaler der lyder helt vildt – test af Kreafunk aBoom+

TEST: Kreafunk aBoom+ spiller højt og med fuld knald på bassen. En perfekt bærbar højttaler til hygge og fest i haven eller parken.

(mere…)
Ny B&O-højttaler er en hyldest til ikonerne

Beosound A5 er en ny eksklusiv højttaler fra B&O, som har sat genanvendelse ind i ligningen. Højtaleren minder om Beolit, men er stadig sin egen.

(mere…)
Apple er klar med HomePod og HomePod Mini i Danmark

Apple har netop lanceret HomePod og HomePod Mini på det danske marked. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram