Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?

OVERBLIK: De mest præcise meldinger om fartkontrol i Danmark... Er det Trafik Alarm, Ooono, Saphe eller Drive One, som er bedst? Svaret blafrer i vinden.

Fotovogn
Hvis en fotovogn skal komme frem i en fartkontrol-app, skal den indrapporteres af brugerne. Mængden af brugere er afgørende for, hvor præcise meldinger at man får (Foto: MereMobil.dk)

Da Saphe lukkede Fartkontrol.nu gav det brugerne god grund til at undersøge markedet efter alternativer.

Vi ved ikke, hvor mange brugere de enkelte systemer har, da holdes hemmeligt af producenterne. I stedet kan vi se på hvor meget aktivitet, der er på de fire apps i Apples App Store og Google Play på Android.

Som vi tidligere beskrev, er antallet af brugere på et fartkontrol-system afgørende for, hvor præcise meldinger du får om en fotovogn i dit område.

LÆS OGSÅ: Her er alternativerne til Saphe

Flest stemmer men den dårligste karakter

I App Store har Saphe Link appen flest stemmer; 715. Appen er vurderet til 2,7 point af iPhone-brugerne.

Konkurrenten Drive One har kun to stemmer og en karakter på 5. Der er ingen brugerkommentarer.

Appen Trafik Alarm, som samarbejder med Drive One, har til gengæld 478 stemmer og en karakter på 3,7. Ooono ligger på 83 stemmer og 2,7 i karakter.

Ooono er størst på Android

Ifølge Google Play Store har Ooono over 500.000 downloads og mere end 6.500 anmeldelser. Saphe ligger med en lidt højere karakter baseret på mere end 4.200 anmeldelser.

Drive One har den højeste karakter, men det er baseret på kun 19 stemmer og 1.000+ downloads.

Du kan se data fra App Store og Google Play i skemaerne herunder.

iPhoneKarakterAntal stemmer
Drive One5,02
Trafik Alarm3,7478
Ooono2,783
Saphe2,7715

AndroidKarakterAntal stemmerDownloads
Drive One4,4191t +
Trafik Alarm4,02,86t100t +
Ooono3,26,59t500t +
Saphe3,44,24500t +

Data er indsamlet den 8. februar 2023.

Hvor mange brugere har en fartkontrol-app?

Nu siger antallet af downloads jo ikke noget om antallet af aktive brugere på de forskellige fartkontrol-apps. Tallene siger udelukkede noget om, hvor mange som har hentet appen og afgivet en stemme eller skrevet en kommentar.

Det vil dog være nogenlunde ædrueligt at antage, at de apps der har størst aktivitet, også er der, hvor de fleste brugere er – og dermed det potentielt største datagrundlag. Det er dog ikke det samme som, at brugerne er tilfredse med systemet.

På iPhone ligger Saphe over alle konkurrenterne, men på Android har Ooono flest stemmer. Hvilken fartkontrol-app der er bedst, er ret umuligt at afgøre.

Hvad er din erfaring med apps og Bluetooth dimser, der kan ”forudsige” hvor der er fartkontrol? Skriv gerne en kommentar herunder.KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Når man scroller gennem brugerkommentarerne på de to app-stores, lader det til, at en del brugere ikke finder systemerne specielt nyttige.

Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

(mere…)
Her er alternativerne til lukket fartkontrol-app

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR's afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram