Sådan stopper Netflix deling af login

Netflix har meldt ud, hvordan de vil stoppe deling af logins. Deler du risikerer din konto at blive spærret.

Netflix streaming
Deler du din Netflix konto risikerer du selv at blive u(Foto: Edeta)

Mange deler login-oplysninger med hinanden til de forskellige streamingtjenester. Netflix har tidligere meldt ud, at de vil gøre deres for at forhindre denne praksis. Det har dog været uvist, hvordan det ville ske.

Nu er Netflix klar med en FAQ på deres hjemmeside, som fortæller mere konkret om de tiltag, der skal være med til at stoppe kontodeling.

LÆS OGSÅ: Netflix giver mulighed for administration af logins

Dine enheder spærres

De nye tiltag bliver indført i løbet af de kommende måneder og det er ikke kun den, som har ”lånt” abonnentens login, som rammes – men også abonnenten selv. Straffen er, at dine enheder risikerer at blive spærret og forment adgang til tjenesten.

Dette kan du undgå ved, at …”oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket på din primære placering, åbne Netflix-app’en, og se noget mindst én gang hver 31. dag. Dermed genkendes din enhed som godkendt, og du kan se Netflix, selv når du ikke befinder dig på din primære placering.” Sådan lyder det i Netflix’ FAQ.

Logges der ind på din konto fra en enhed, der ikke er tilknyttet din primære placering, kan enheden blive blokeret. Sker det, så skal der aktivt bedes om en midlertidig kode, som giver adgang til Netflix i syv dage. Dette betyder, at du fortsat kan gøre brug af dit Netflix-abonnement, selvom du er på ferie.

Holder øje med brugerne

Du skal også oprette forbindelse til din primære placering mindst én gang om måneden for at undgå at blive blokeret. Det giver dig nemlig en ”betroet enhed”.

Netflix bruger oplysninger, som f.eks. IP-adresser, enheds-id’er og kontoaktivitet til at fastslå om en enhed, der er logget på din konto, er forbundet til din primære placering.

Du kan finde hele FAQ’en fra Netflix her.

Netflix har tidligere oplyst, at der ville komme en form for ”betaling”, når man deler login. Hvornår det indføres er uvist. Ligesom det heller ikke vides om det rulles ud marked for marked eller lanceres globalt fra start.

Deling af din Netflix-konto kommer snart til at koste ekstraKAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Markedet for streaming udvikles med hastige skridt. I vores techpodcast episode 71 kan du møde kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, som i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Læs også:
Netflix strammer grebet om gratisterne

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram