Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

Netflix klar med ny funktion, der gør det muligt at administrere ens konto og hvilke enheder, som har adgang til denne (Kilde: Netflix)
Netflix klar med ny funktion, der gør det muligt at administrere ens konto og hvilke enheder, som har adgang til denne (Kilde: Netflix)

Netflix har lanceret en ny funktion til brugerne, som gør det muligt at administrere hvilke enheder, der har adgang til deres konto.

Helt konkret giver den nye funktion brugerne mulighed for at se alle de enheder, som er logget ind på deres konto. Ligesom de kan logge specifikke enheder ud. Streamingtjenesten TV 2 Play har en lignende funktion, hvor brugerne selv kan administrere hvilke enheder, som har adgang.

Netflix vil sende live-TV

Formålet med den nye funktion på Netflix er at give medlemmerne en øget kontrol over, hvem der benytter ens konto, lyder det fra Netflix.

Det er måske også første træk til at gå efter de brugere, som deler kodeord. I sidste måned meldte Netflix ud, at det fremadrettet vil være sådan, at man betaler et ekstra-tillæg per bruger, som er tilknyttet en konto.

LÆS OGSÅ: Netflix strammer grebet om gratisterne

Betaling for ekstra logins

Netflix vil fra næste år kræve betaling per bruger, som benytter ens konto. Det er uvist hvordan Netflix helt præcist vil gøre dette, samt hvilke der er legitime brugere og hvem som er ekstra brugere.

Skal der betales for ekstra brugere, så er det rart selv at have lidt kontrol. Så en ekskæreste eller lignende, der har været logget ind med en enhed, kan fjernes igen.

Det er i skrivende stund uvist, hvor meget ekstrabetalingen bliver.

Den nye funktion med at administrere de enheder, kan du tilgå på følgende måde: Konto -> Administrer adgang og enheder.

Du kan læse mere i Netflix’s blogpost her.

Mere til historien

Når Netflix som ventet lancerer et reklamefinansieret abonnement, er Danmark i første omgang ikke med i puljen, men forventningen til det nye abonnement er store. Netflix forventer, at de vil få 40 millioner nye kunder på sigt.

Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram