Apple måske på vej med nye Mac-computere

RYGTE: Apples første annoncering i år kan være lige rundt om hjørnet. En annoncering af nye Macs vil måske ske i denne uge.

Macbook Pro M2, 2022
Macbook Pro M2, 2022 (Foto: MereMobil.dk)

Apple er måske på vej med deres første annoncering i år. I hvert fald hvis man skal tro rygterne.

Ifølge unavngivne kilder så afholder Apple Mac-relaterede briefings med influencers og udvalgte medlemmer af pressen denne uge. Og en annoncering kan ske via Apples Newsroom i morgen. Det skriver 9to5mac.com.

ANMELDELSE: Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

Oplysningerne er dog sparsomme i skrivende stund.

Men Jon Prosser skulle angiveligt have teaset med, at man skal holde øje med Apples Newsroom i morgen. Det tweeter han på Front Page Techs Twitter profil.

9to5Mac har fra en anonym kilde fået at vide, at der vil blive afholdt briefings onsdag og torsdag i denne uge, hvor de har en embargo på indholdet indtil mandag den 23. januar. Dette mønster stemmer overens med tidligere annonceringer.

Apple har dog ikke meldt noget officielt ud og før det sker, så er der altså tale om rygter og spekulationer. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, hvis eller når der er nyt fra Apple.

Om der er tale om nye Mac-computere eller noget software er uvist, men der skulle altså være nyt om Mac-computere, forlyder det fra 9to5Mac.

Så vild er den nye M2-chip

9to5mac.com mener, at der måske er tale om de nye versioner af MacBook Pro, som har været rygtet i månedsvis, men har været ude for en række forsinkelser. Det kan derfor være en ny 14- og en 16-tommer MacBook Pro, som vil blive afsløret. Disse vil forventeligt få M2 Pro og M2 Max processorerne.

Foruden processorerne ventes det, at der er tale om en mindre opgradering, hvorfor en lancering i en pressemeddelelse måske bliver en realitet.

Se vores seneste Macbook-test

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

M2-chippen er på nuværende tidspunkt tilgængelig i MacBook Pro 13” og iPad Pro, samt den seneste generation af MacBook Air.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram