Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

Træt af batteritiden på Apple Watch? Så skal du købe et andet Apple Watch. Logikken gælder kun, hvis du vil have et smartwatch fra Apple.

Apple Watch Ultra holder strøm betydeligt længere end andre af Apples ur-modeller. To dage ved aktivt brug er ikke et problem.

Selvom batteritiden er forbedret – i Apples eget univers – så kommer Apple Watch Ultra ikke i nærheden af batteritiden på Garmins sportsure. 

De "dårligste" Garmin sportsure holder strøm i fem dage. Andre Garmin-ure i en måned - og udvalgte et helt år.

Derfor er det nok ikke entusiasterne inden for sport og motion; dem som ønsker sig et sportsur, der køber Apple Watch Ultra. 

Apple Watch Ultra er fedt fordi det er stort

Jeg synes, Apple Watch Ultra er fedt, fordi det er stort, anderledes og holder strøm i længere tid end f.eks. Apple Watch Series 8 eller Apple Watch SE

Det rykker, når et ur gør noget væsen af sig. Det kan jeg godt lide. Jeg savner dog, at Apple laver et smartwatch, som ligner et ur i stedet for ”en gadget”.

Samsung har med Galaxy Watch5 Pro vist, hvordan det kan gøres.

Overvej købet nøje

Den vejende pris starter ved 7.799 kroner. Det er mange penge – og noget mere end de andre urmodeller fra Apple.

Derfor vil jeg opfordre dig til, at du inden købet nøje læser op på forskellene mellem Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8 eller de andre modeller. Dernæst skal du overveje, om du får brugt funktionerne.

Du kan selvfølgelig også købe ultra-modellen, fordi du synes godt om størrelsen og designet.

Jeg har mange flere detaljer i min komplette anmeldelse af Apple Watch Ultra.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

Apple Watch Ultra har som det eneste Apple Watch en nødsirene indbygget. Denne kan hyle med 86 dB og høres op mod 180 meter væk.  Du kan se min test af nødsirenen her.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Xplora har lanceret nyt ur til børnene – X6Play

Der findes flere forskellige modeller af Xploras smartwatches til børn. Den nye topmodel hedder X6Play. Læs mere her.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram