Samsung Galaxy S23 – Unpacked event lækket

Samsung holder angiveligt Unpacked event for den kommende Galaxy S23-serie tidligere end ventet. Se datoen for Unpacked 2023 her.

Samsung Galaxy S22 Ultra, burgundy
Samsung Galaxy S22 Ultra, burgundy

Samsung Galaxy S23-serien lanceres i februar. Sådan har det tidligere lydt, men så opstod der rygter om, at det ville ske senere end planlagt.

Kort sagt har der været mange rygter og spekulationer om den kommende flagskibsserie fra Samsung.

Nu er to oftest troværdige kilder ude med ny information. Skal man tro Ice Universe og @OnLeaks, så vil Samsung nemlig præsentere Galaxy S23-serien tidligere end ventet. Det skriver GSMArena.

Både Ice Universe og @OnLeaks er ude med datoen 1. februar, som datoen, hvor Samsung vil offentliggøre Galaxy S23-serien. Holder dette stik vil det være otte dage tidligere end dette års lancering af Galaxy S22-serien.

Samsung Galaxy S22’erne klarer bedre end S21

Det er angiveligt nedenstående tweet, som skulle bekræfte Ice Universe og @OnLeaks er enige om datoen for Unpacked eventen bliver den 1. februar 2023.Det skal dog nævnes, at Samsung i skrivende stund endnu ikke har sendt invitationerne ud, så det er altså rygter og spekulationer.

LÆS OGSÅ: Er dette Samsung Galaxy S23?

Det ventes, at alle Galaxy S23-enhederne vil komme med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processorerne, hvor nogle markeder tidligere har fået Samsungs topmodeller med Exynos-processorer.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når der er en officiel udmelding fra Samsung.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har meldt ud, at de i fremtiden vil forsøge at være endnu hurtigere med Android- og sikkerhedsopdateringer end de har været på Galaxy S22-serien, samt andre Galaxy-enheder i år.

Læs også:
TEST: Samsung Galaxy S22 Ultra | den bedste Galaxy nogensinde

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram