Samsung Galaxy S22’erne klarer bedre end S21

Omsætningen går det bedre for Galaxy S22-serien end forgængeren Galaxy S21. Det oplyser Samsung i forbindelse med kvartalsregnskabet.

Samsung Galaxy S22+
Samsung Galaxy S22 og Galaxy S22+ (Foto: Samsung)

Samsung lancerede i starten af året Galaxy S22-serien og opgraderingerne på denne i forhold til modellen fra 2021, Galaxy S21-serien, har vist sig at bære frugt. I hvert fald er omsætningsvæsken højere på Galaxy S22-serien end for Galaxy S21-serien.

-"Galaxy S22-serien, der blev lanceret i første halvår, opretholdt også et solidt salgsmomentum og havde en betydelig omsætningsvækst end sidste års model," sagde Samsung i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet for tredje kvartal 2022.

Samsung udtalte ikke specifikt, at Galaxy S22-serien har solgt flere eksemplarer, men der kan være tale om, at der bliver solgt flere Plus- og Ultra-varianter eller varianter med højere lagringsplads.

Derudover går det også godt for dette års foldbare smartphones sammenlignet med sidste års modeller. Selvom markedet netop nu har problemer, som så mange andre salgsmarkeder, så Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4 vist en stærk vækst.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Flip4 er en klaptelefon der holder

Galaxy S23-serien ventes at blive offentliggjort i første kvartal 2023. Samsung har ikke meldt noget officielt ud omkring denne for nuværende, så der er det altså blot rygter og spekulationer.

LÆS OGSÅ: Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung er pt. verdens største smartphone-brand, men konkurrenterne haler ind på dem. Forskellen på Samsung og Apple var i tredje kvartal på 4. procent.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram