Samsung Galaxy S22’erne klarer bedre end S21

Omsætningen går det bedre for Galaxy S22-serien end forgængeren Galaxy S21. Det oplyser Samsung i forbindelse med kvartalsregnskabet.

Samsung Galaxy S22+
Samsung Galaxy S22 og Galaxy S22+ (Foto: Samsung)

Samsung lancerede i starten af året Galaxy S22-serien og opgraderingerne på denne i forhold til modellen fra 2021, Galaxy S21-serien, har vist sig at bære frugt. I hvert fald er omsætningsvæsken højere på Galaxy S22-serien end for Galaxy S21-serien.

-“Galaxy S22-serien, der blev lanceret i første halvår, opretholdt også et solidt salgsmomentum og havde en betydelig omsætningsvækst end sidste års model,” sagde Samsung i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet for tredje kvartal 2022.

Samsung udtalte ikke specifikt, at Galaxy S22-serien har solgt flere eksemplarer, men der kan være tale om, at der bliver solgt flere Plus- og Ultra-varianter eller varianter med højere lagringsplads.

Derudover går det også godt for dette års foldbare smartphones sammenlignet med sidste års modeller. Selvom markedet netop nu har problemer, som så mange andre salgsmarkeder, så Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4 vist en stærk vækst.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Flip4 er en klaptelefon der holder

Galaxy S23-serien ventes at blive offentliggjort i første kvartal 2023. Samsung har ikke meldt noget officielt ud omkring denne for nuværende, så der er det altså blot rygter og spekulationer.

LÆS OGSÅ: Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung er pt. verdens største smartphone-brand, men konkurrenterne haler ind på dem. Forskellen på Samsung og Apple var i tredje kvartal på 4. procent.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Sej AI-funktion fra Galaxy S24 kommer til andre Samsung-telefoner

Hvis du har en Samsung Galaxy S22-telefon eller tidligere, bliver du ikke AI-opdateret.

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram