Samsung Galaxy S22’erne klarer bedre end S21

Omsætningen går det bedre for Galaxy S22-serien end forgængeren Galaxy S21. Det oplyser Samsung i forbindelse med kvartalsregnskabet.

Samsung Galaxy S22+
Samsung Galaxy S22 og Galaxy S22+ (Foto: Samsung)

Samsung lancerede i starten af året Galaxy S22-serien og opgraderingerne på denne i forhold til modellen fra 2021, Galaxy S21-serien, har vist sig at bære frugt. I hvert fald er omsætningsvæsken højere på Galaxy S22-serien end for Galaxy S21-serien.

-"Galaxy S22-serien, der blev lanceret i første halvår, opretholdt også et solidt salgsmomentum og havde en betydelig omsætningsvækst end sidste års model," sagde Samsung i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet for tredje kvartal 2022.

Samsung udtalte ikke specifikt, at Galaxy S22-serien har solgt flere eksemplarer, men der kan være tale om, at der bliver solgt flere Plus- og Ultra-varianter eller varianter med højere lagringsplads.

Derudover går det også godt for dette års foldbare smartphones sammenlignet med sidste års modeller. Selvom markedet netop nu har problemer, som så mange andre salgsmarkeder, så Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4 vist en stærk vækst.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Flip4 er en klaptelefon der holder

Galaxy S23-serien ventes at blive offentliggjort i første kvartal 2023. Samsung har ikke meldt noget officielt ud omkring denne for nuværende, så der er det altså blot rygter og spekulationer.

LÆS OGSÅ: Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung er pt. verdens største smartphone-brand, men konkurrenterne haler ind på dem. Forskellen på Samsung og Apple var i tredje kvartal på 4. procent.

Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Køb Galaxy S23 nu og få dobbelt lagerplads uden merpris

Samsung frister mobilkøbere med dobbelt lagerplads til samme pris, hvis du køber Galaxy S23, Galaxy S23+ eller Galaxy S23 Ultra i særligt intro-tilbud.

(mere…)
Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Endelig! Qualcomm på Samsung-topmodeller

Exynos-chipsettet er skiftet ud med Qualcomm på Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Mød Samsung Galaxy S23+ og Galaxy S23

Årets mindste topmodeller fra Samsung er ret fede. Læs om Galaxy S23+ og Galaxy S23 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram