Eksklusivt kig på Xiaomis foldbare – en Galaxy Z Fold4-killer

VIDEO: Xiaomi Mix Fold 2 er en værdig konkurrent til Samsung Galaxy Z Fold4. Faktisk er den måske en “killer”. Se her mine første indtryk af Mix Fold 2.

Xiaomi Mix Fold 2 er den tyndeste foldbare smartphone, som jeg hidtil har prøvet. Mix Fold 2 kan bedst beskrives, som en alvorlig konkurrent til Samsung Galaxy Fold4.

I forhold til Samsungs foldbare så føles Mix Fold 2 betydeligt “mindre” selvom det ikke er tilfældet.

Frontskærmen på Mix Fold 2 har en størrelse og et format som en ægte smartphone-skærm – i standardformatet 21:9. Det gør, at Mix Fold 2 opleves som en rigtig smartphone, når den er klappet sammen.

Samsung Galaxy Z Fold4 har skærmformatet 23.1:9, hvilket gør, at noget indhold skaleres forkert og tastaturet føles klemt.

FØRSTE KIG: Ovenstående video er baseret på få dages udlån af Mix Fold 2, som ikke kan købes i Danmark. Testmodellen er den udgave, som sælges i Kina, hvorfor den var uden Google Play Store og dansk sprog. Derfor kunne jeg ikke teste telefonen på normal vis. Hvis Xiaomi Mix Fold kom i de danske butikker, ville den være med den fulde Android-software fra Google.

Stor foldbar skærm

Xiaomi Mix Fold 2 kommer med hele 8 tommer skærm, når klapperne er åbne. Her tilbyder Samsung 7,6 tommer. Begge anvender AMOLED-skærmteknologi.

Xiaomi og Samsung deler udfordringen med, at folden i midten ses relativt tydeligt.

Samsung har en mere poleret software end Xiaomi, men brugerfladen MIUI fra Xiaomi lærer man hurtigt at elske. Der er en del bloatware på telefonen, men det meste kan fjernes.

Xiaomi er foran på opladning. Mix Fold 2 har 67 watt opladning og klarer en fuld opladning på 40 minutter. Samsungs 25 watt ender med halv kapacitet på batteriet i løbet af en halv time.

Du kan se Xiaomis udvalg af smartphones og tablets her Sponseret link

Xiaomi Mix Fold 2 eller Samsung Galaxy Fold4?

Galaxy Fold4 har fordel af at være modstandsdygtig overfor vand. Desuden er den testet til 200.000 foldninger. Xiaomi Mix Fold 2 har ikke IP-certificering og der er ingen oplysninger om testprocessen.

Derfor er Samsung stadig foran på foldbare smartphones, men Xiaomi har en fantastisk fed hardware, der vidner om, at Samsung åndes i nakken.

I den forbindelse kan jeg minde om, at Oppo også rører på sig, når det handler om foldbare. Oppo har en testproces på 400.000 gange på en af deres nye modeller. Læs den historie her.

Jeg tror ikke at Xiaomi Mix Fold 2 kommer til Danmark, men jeg er overbevist om, at der hen ad vejen kommer foldbare telefoner fra Xiaomi på det danske marked.

TECHVIDEOER PÅ DANSK: Vil du se videoer på dansk om ny teknologi? På vores YouTube-kanal har vi test af telefoner og ny teknologi Du kan følge MereMobil.dk på YouTube her 😊

Mere til historien

Lige nu ejer Samsung markedet for foldbare smartphones. Her kan du se min videoanmeldelse af Samsung Galaxy Z Fold4.

Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram