Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

Pixel 7 Pro overgår alle andre Android-telefoner. Google har fuld kontrol over hard- og software. Derfor kan de skabe den (næsten) perfekte Android-telefon endda med deres egen Tensor G2-chip.

Hvis du er kørt træt i Android-telefoner og producenternes næsten uendelige tilpasninger og ændringer, som ikke altid er til det bedre, så er en Pixel-telefon et godt bud på din næste telefon, hvis ikke det skal være en iPhone.

Pixel 7 Pro er Androids svar på en iPhone; en telefon der fungerer så godt, at specifikationslisten og snakken om ”bits and bytes”, lægges i baggrunden.

Tilmed har Pixel 7 Pro det bedste mobilkamera, at du kan opdrive. Læs mere om kameratesten her.

Ja! Google laver telefoner

Det er almindeligt kendt, at Google er dybt involveret i Android-platformen. Derimod er det ikke så almindeligt kendt, at Google også laver telefoner.

Egentlig er det ikke underligt, da Google ikke har haft telefoner på det danske marked i seks år. Dette efterår prøver Google så Danmark af som et nyt lanceringsland.

Google har lagt hårdt ud med Pixel 7 Pro, Pixel 7 og Pixel 6a.

Du kan høre og se mere om Google og deres telefoner i denne explainervideo om Pixel-telefonerne.

Pixel 7 Pro er nok den bedste Android-telefon, at du kan købe netop nu, men inden du køber, så læs anmeldelsen af Pixel 7 Pro.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Pixel 7 Pro er den største telefon i den nye serie, men den benytter præcis samme processor og chipset som den mindre og billigere Pixel 7.

OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram