Google: Pixel 7-serien er kommet godt fra start

Pixel 7-telefonerne har solgt bedre end nogen anden Pixel-telefon i de første uger efter salgsstart, oplyser Google.

Pixel 7 Pro
Hele 6 år skulle det tage, men nu er Google Pixel 7 Pro endelig i Danmark (Foto: Google)

Google Pixel 7-telefonerne har høstet masser af ros fra anmeldere rundt i verden. Også her på MereMobil.dk. Du kan her læse vores test af Pixel 7 Pro.

Salgsmæssigt har Google Pixel-telefonerne ikke solgt så godt før, som de gør med den nye serie. Salgsstarten var den 13. oktober 2022 og den er kommet rigtigt godt fra start.

Det skal dog også nævnes, at Pixel-telefonerne er udbredt til flere lande end tidligere, hvilket selvfølgelig også er medvirkende til det højere salg end tidligere.

Det er første gang, at Pixel-telefonerne lanceres officielt herhjemme. Ligesom også Indien, Norge, Sverige og Nederlandene er kommet med. Og der er også spekuleret i udvidelse i fremtiden i f.eks. Asien, Afrika og Latinamerika.

Uanset hvad, så er de hos Google meget glade for, at Pixel-telefonerne er kommet bedre fra start i år end tidligere generationer.

-”Vi har for nylig haft vores bedst sælgende uge nogensinde for Pixel, og jeg er virkelig stolt af de positive anmeldelser indtil videre,” har Sundar Pichai, CEO i Alphabet, udtalt. Det skriver Android Authority.

Til trods for at Google har haft en god start, så er de blot en lille spiller på det globale smartphone-marked.

Hvad er Google Pixel-telefoner?

Det koster Pixel i Danmark

Foruden Google Pixel 7 og Google Pixel 7 Pro, så kan du også købe Google Pixel 6a herhjemme, der er en mellemklassetelefon. Den har en vejledende pris på 3.699 kroner uden abonnement.

Er du mere til Pixel 7 eller Pixel 7 Pro, så findes de i nedenstående konfigurationer.

  • Pixel 7 Pro, 12 GB RAM / 128 GB lagerplads: 6.999 kroner
  • Pixel 7 Pro, 12 GB RAM / 256 GB lagerplads: 7.799 kroner
  • Pixel 7, 8 GB RAM / 128 GB lagerplads: 4.999 kroner
  • Pixel 7, 8 GB RAM / 256 GB lagerplads:  5.799 kroner

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Google opdaterer Pixel-telefonerne med 5 års sikkerhedsopdateringer og 3 års Android-opdateringer. Det er desuden de telefoner, som får de store opdateringer først. Google Pixel 6a og Pixel 7-telefonerne kommer med Android 13 fra salgsæsken.

OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram