PlayStation VR2 se pris og tilgængelighed

KORT NYT: Langt om længe har Sony afsløret salgsstarten og prisen på PlayStation VR2. Se den her.

PlayStation VR2 (Foto: Sony)
PlayStation VR2 (Foto: Sony)

I et blogindlæg på Sony PlayStation-blog har Sony afsløret datoen for, hvad deres VR2-headset vil koste og hvornår lanceringsdatoen bliver.

PlayStation 5 runder 25 millioner

Vi kan nu afsløre, at du skal væbne dig med tålmodighed noget tid endnu. Lanceringen sker først den 22. februar 2023, men allerede tirsdag den 15. november 2022 kan det forudbestilles.

PlayStation VR2 (Foto: Sony)
PlayStation VR2 (Foto: Sony)

Der er tale om en større opgradering i forhold til det originale PS VR headset til PS4 – ud fra specifikationerne at dømme.

PlayStation VR2 headsettet kommer med en OLED-skærm, der har en opløsning på 4000 x 2040 pixels (2000 x 2040 per øje). Opdateringshastigheden er op til 120 Hz. Der er også nye features på anden generation, som VR Mode, Cinematic Mode, See-Through View og Customized Play Area.

Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Den vejledende pris på PlayStation VR2 er 599 euro, hvilket er mere end PlayStation 5-konsollen koster. Den danske pris er endnu ikke oplyst.

Feel a New Real – PS VR2

Mere til historien

Det bliver også muligt at købe PlayStation VR2 headsettet i et bundle med spillet Horizon Call of Mountain. Denne bundle har en pris på 649 euro. For 50 euro kan man købe en opladningstation til controllerne.

Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
E3 spilmessen er nu lukket og slukket

Efter coronapandemien lykkedes det aldrig spilmessen E3 at komme tilbage. Nu er det helt slut.

(mere…)
Google taber Fortnite retssag

Google tabte med et brag til Epic Games, men Fortnite er ikke på vej tilbage i Google Play.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram