PlayStation 5 runder 25 millioner

KORT NYT: Sony har nået en milepæl, når det kommer til salget af PlayStation 5-konsoller.

Sony PlayStation 5 (Foto: Sony)
Sony PlayStation 5 (Foto: Sony)

Sony har frigivet deres kvartalsregnskab for kvartalet, der sluttede den 30. september. Det afslørede at Sont nu har nået milepælen med 25 millioner PlayStation 5-konsoller. Der blev i juli til september solgt 3,3 millioner eksemplarer. Det skriver GSMArena.

Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

Sony har en forventning om at sælge 18 millioner enheder samlet i 2022, hvilket vil være en stigning på 56 procent i forhold til de 11,5 millioner konsoller, der blev solgt i 2021.

I regnskabsårets andet kvartal var der 45,4 millioner abonnenter til PlayStation Plus. Det var en nedgang på 1,9 millioner i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Der er i halvdelen af det finansielle regnskabsår, der nu er gået, solgt 5,7 millioner konsoller, hvilket er tæt på det samme, som i samme periode 2021.

Sonys finansielle regnskab slutter pr. 31. marts 2023.

Sony har generelt haft større efterspørgsel på PlayStation 5 konsollen end de har kunne levere. Om salget havde været højere, hvis de havde flere enheder på hylderne er uvist.

Mere til historien

I midten af september 2022 afholdte Sony deres årlige PlayStation State of Play, hvor det kom frem, at Tekken 8 er på vej. Det er dog i skrivende stund uvist, hvornår spillet bliver frigivet.

PlayStation 5: Det bedste kvartal salgsmæssigt

Det seneste kvartal er der, hvor Sony solgte flest PlayStation 5-konsoller siden lanceringen.

(mere…)
EA lukker mobilspillene Apex Legends og Battlefield

EA har besluttet at trække stikket på to af deres mobilspil efter kort tid på markedet. Apex Legends Mobile, der blev Årets spil i 2022, er et af dem.

(mere…)
Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
The Last of Us serien fortsætter måske ikke 

The Last of Us serien vil kun fortsætte, hvis Naughty Dog kan komme med en god historie til en fortsættelse. 

(mere…)
Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

En ny PlayStation 5-variant er på vej, hvis man skal tro rygtebørsen. Der nævnes både PlayStation 5 Pro eller Slim. Det kan også bare være en ”2. generation” af nuværende.

(mere…)
World of Warcraft lukker i Kina 

World of Warcraft, WoW, lukkes i Kina. Det vil påvirke millioner af spillere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram