PlayStation 5 runder 25 millioner

KORT NYT: Sony har nået en milepæl, når det kommer til salget af PlayStation 5-konsoller.

Sony PlayStation 5 (Foto: Sony)
Sony PlayStation 5 (Foto: Sony)

Sony har frigivet deres kvartalsregnskab for kvartalet, der sluttede den 30. september. Det afslørede at Sont nu har nået milepælen med 25 millioner PlayStation 5-konsoller. Der blev i juli til september solgt 3,3 millioner eksemplarer. Det skriver GSMArena.

Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

Sony har en forventning om at sælge 18 millioner enheder samlet i 2022, hvilket vil være en stigning på 56 procent i forhold til de 11,5 millioner konsoller, der blev solgt i 2021.

I regnskabsårets andet kvartal var der 45,4 millioner abonnenter til PlayStation Plus. Det var en nedgang på 1,9 millioner i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Der er i halvdelen af det finansielle regnskabsår, der nu er gået, solgt 5,7 millioner konsoller, hvilket er tæt på det samme, som i samme periode 2021.

Sonys finansielle regnskab slutter pr. 31. marts 2023.

Sony har generelt haft større efterspørgsel på PlayStation 5 konsollen end de har kunne levere. Om salget havde været højere, hvis de havde flere enheder på hylderne er uvist.

Mere til historien

I midten af september 2022 afholdte Sony deres årlige PlayStation State of Play, hvor det kom frem, at Tekken 8 er på vej. Det er dog i skrivende stund uvist, hvornår spillet bliver frigivet.

Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
E3 spilmessen er nu lukket og slukket

Efter coronapandemien lykkedes det aldrig spilmessen E3 at komme tilbage. Nu er det helt slut.

(mere…)
Google taber Fortnite retssag

Google tabte med et brag til Epic Games, men Fortnite er ikke på vej tilbage i Google Play.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram