PlayStation 5 runder 25 millioner

KORT NYT: Sony har nået en milepæl, når det kommer til salget af PlayStation 5-konsoller.

Sony PlayStation 5 (Foto: Sony)
Sony PlayStation 5 (Foto: Sony)

Sony har frigivet deres kvartalsregnskab for kvartalet, der sluttede den 30. september. Det afslørede at Sont nu har nået milepælen med 25 millioner PlayStation 5-konsoller. Der blev i juli til september solgt 3,3 millioner eksemplarer. Det skriver GSMArena.

Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

Sony har en forventning om at sælge 18 millioner enheder samlet i 2022, hvilket vil være en stigning på 56 procent i forhold til de 11,5 millioner konsoller, der blev solgt i 2021.

I regnskabsårets andet kvartal var der 45,4 millioner abonnenter til PlayStation Plus. Det var en nedgang på 1,9 millioner i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Der er i halvdelen af det finansielle regnskabsår, der nu er gået, solgt 5,7 millioner konsoller, hvilket er tæt på det samme, som i samme periode 2021.

Sonys finansielle regnskab slutter pr. 31. marts 2023.

Sony har generelt haft større efterspørgsel på PlayStation 5 konsollen end de har kunne levere. Om salget havde været højere, hvis de havde flere enheder på hylderne er uvist.

Mere til historien

I midten af september 2022 afholdte Sony deres årlige PlayStation State of Play, hvor det kom frem, at Tekken 8 er på vej. Det er dog i skrivende stund uvist, hvornår spillet bliver frigivet.

Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram