Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

Prisen på PlayStation 5 er hævet på en række markeder - også i Danmark. En ny opdateret model er på vej.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 (Foto: Sony)

Sony har startet produktionen af en ny udgave af PlayStation 5. I forhold til den tidligere model, så skulle den være nemmere at producere og er så er den samtidig lettere. Det er dog ikke det eneste nye, da prisen også er blevet højere.

GUIDE: Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

Vægten på de nye modeller er reduceret med henholdsvis 200 og 300 gram – alt efter om det er den digitale variant eller modellen med fysisk diskdrev.

Der er i øvrigt ikke noget nyt i, at Sony sender forskellige varianter af deres konsoller på markedet. Det har de også gjort med de tidligere modeller. Eksempelvis tidligere "Slim-modeller".

Press Start spekulerer i om Sony benytter et nyere chip-set, AMD 6nm, da de mere det vil gøre det nemmere at producere konsollen.

Prisen blev også sat op på PlayStation 5 i forrige uge på en række markeder. I Europa steg prisen omkring 10 procent. Mens den i Japan steg hele 21 procent. Det skriver The Verge.

I Danmark er det dog svært at vide, hvad den ”reelle” pris for PlayStation 5 egentlig er, da den endnu ikke er i ”fast sortiment” og oftest sælges i forskellige bundles.

Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

Men da den kom på markedet, var prisen med optisk drev 4.199 kroner, mens modellen uden drev kostede 3.399 kroner. Dette var de vejledende priser.

Hvornår de nye udgaver af PlayStation 5 er i handlen er uvist.

Mere til historien

Sony er ikke den mobilproducent med de højeste salgstal, men de prøver engang imellem ting, som andre producenter ikke gør, som blandt andet Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV.

Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram