Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

Prisen på PlayStation 5 er hævet på en række markeder - også i Danmark. En ny opdateret model er på vej.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 (Foto: Sony)

Sony har startet produktionen af en ny udgave af PlayStation 5. I forhold til den tidligere model, så skulle den være nemmere at producere og er så er den samtidig lettere. Det er dog ikke det eneste nye, da prisen også er blevet højere.

GUIDE: Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

Vægten på de nye modeller er reduceret med henholdsvis 200 og 300 gram – alt efter om det er den digitale variant eller modellen med fysisk diskdrev.

Der er i øvrigt ikke noget nyt i, at Sony sender forskellige varianter af deres konsoller på markedet. Det har de også gjort med de tidligere modeller. Eksempelvis tidligere "Slim-modeller".

Press Start spekulerer i om Sony benytter et nyere chip-set, AMD 6nm, da de mere det vil gøre det nemmere at producere konsollen.

Prisen blev også sat op på PlayStation 5 i forrige uge på en række markeder. I Europa steg prisen omkring 10 procent. Mens den i Japan steg hele 21 procent. Det skriver The Verge.

I Danmark er det dog svært at vide, hvad den ”reelle” pris for PlayStation 5 egentlig er, da den endnu ikke er i ”fast sortiment” og oftest sælges i forskellige bundles.

Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

Men da den kom på markedet, var prisen med optisk drev 4.199 kroner, mens modellen uden drev kostede 3.399 kroner. Dette var de vejledende priser.

Hvornår de nye udgaver af PlayStation 5 er i handlen er uvist.

Mere til historien

Sony er ikke den mobilproducent med de højeste salgstal, men de prøver engang imellem ting, som andre producenter ikke gør, som blandt andet Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV.

Google Stadia lukker og slukker

Lidt over tre år blev det til for Google som udbyder af cloudgaming. Google Stadia lukkes ned, oplyser Google

(mere…)
Sony Xperia 5 IV test | Kompakt topmodel for kameraentusiasten

TEST: Sony er en af de få, som tilbyder en kompakt smartphone med topspecifikationer. Sony Xperia 5 IV er rigtig god, men har små skønhedsfejl.

(mere…)
Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

(mere…)
Sega retro-konsol lanceres i oktober

Sony har tidligere sendt en retro-konsol på markedet og nu er turen kommet til Sega, der til oktober er klar med Sega Mega Drive 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram