Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 (Foto: Sony)

Siden Sony sendte PlayStation 5 på markedet i slutningen af 2020, har der være rift om konsollen, når den har været tilgængelig i butikkerne i mange lande – deriblandt Danmark.

PlayStation 5 er fortsat svær at skaffe

Sony hævder selv, at der har været lige så mange tilgængelige PlayStation 5 konsoller, som der var af PlayStation 4 i en tilsvarende periode. I en ny præsentation ses det dog tydeligt, at Sony grundet chipmangel, lockdowns, krigen i Ukraine m.m. ikke har kunne holde trit med denne.

Vi skal helt frem til 2024 før det ser ud til, at Sony forventer at være tilbage på det gamle ”tempo for PlayStation 4”. Det skriver Tek.no.

Dermed ser det altså ud til, at vi ikke skal forvente overpriserne stopper lige med det samme. Da den umiddelbart ikke bliver fast ”lagervarer” i butikkerne.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Flaskehalse i produktionen vil betyde det tager lang tid før, at tingene kører ”som før” selvom PlayStation 5 er en prioritet.

Det betyder også, at Sony hele tiden leder efter nye partnere, når det kommer til logistik, komponenter osv. for jo flere solgte konsoller – og flere solgte spil. Og det er her indtjeningen er for Sony.

Mere til historien

Selvom det altså ikke er længe siden, at PlayStation 5 kom på markedet, så rygtes en PlayStation 5 Pro måske vil se dagens lys i 2023. Sony har dog ikke kommenteret de mange rygter - og ej heller meldt noget officielt ud omkring dette.

Sony Xperia 5 IV er nu i handlen

Sony er klar med en ny smartphone, som henvender sig til kamera-entusiasten eller musikeren. Xperia 5 IV kan købes nu.

(mere…)
Google Stadia lukker og slukker

Lidt over tre år blev det til for Google som udbyder af cloudgaming. Google Stadia lukkes ned, oplyser Google

(mere…)
Sony Xperia 5 IV test | Kompakt topmodel for kameraentusiasten

TEST: Sony er en af de få, som tilbyder en kompakt smartphone med topspecifikationer. Sony Xperia 5 IV er rigtig god, men har små skønhedsfejl.

(mere…)
Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram