Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 (Foto: Sony)

Siden Sony sendte PlayStation 5 på markedet i slutningen af 2020, har der være rift om konsollen, når den har været tilgængelig i butikkerne i mange lande – deriblandt Danmark.

PlayStation 5 er fortsat svær at skaffe

Sony hævder selv, at der har været lige så mange tilgængelige PlayStation 5 konsoller, som der var af PlayStation 4 i en tilsvarende periode. I en ny præsentation ses det dog tydeligt, at Sony grundet chipmangel, lockdowns, krigen i Ukraine m.m. ikke har kunne holde trit med denne.

Vi skal helt frem til 2024 før det ser ud til, at Sony forventer at være tilbage på det gamle ”tempo for PlayStation 4”. Det skriver Tek.no.

Dermed ser det altså ud til, at vi ikke skal forvente overpriserne stopper lige med det samme. Da den umiddelbart ikke bliver fast ”lagervarer” i butikkerne.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Flaskehalse i produktionen vil betyde det tager lang tid før, at tingene kører ”som før” selvom PlayStation 5 er en prioritet.

Det betyder også, at Sony hele tiden leder efter nye partnere, når det kommer til logistik, komponenter osv. for jo flere solgte konsoller – og flere solgte spil. Og det er her indtjeningen er for Sony.

Mere til historien

Selvom det altså ikke er længe siden, at PlayStation 5 kom på markedet, så rygtes en PlayStation 5 Pro måske vil se dagens lys i 2023. Sony har dog ikke kommenteret de mange rygter – og ej heller meldt noget officielt ud omkring dette.

LEGO og Fortnite er klar med et spil

Et storslået samarbejde mellem LEGO og Epic Games, som står bag Fortnite, er nu klar med et spil sammen.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
GTA 6 traileren er ude – se videoen her

Et læk satte en stopper for spændingen. Nu er den første trailer til spillet GTA 6 ude.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
GTA-trilogien kommer til Netflix i december

I december kan Netflix-kunderne gratis spille klassiske GTA-titler.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram