PlayStation 5 Pro rygtes på vej i 2023

PlayStation 5 har siden lanceringen været svær at skaffe. Nu rygtes det, at en pro-model er på vej - måske næste år.

PlayStation 5 har siden den kom i handlen været nærmest umulig at få fingre i (Foto: MereMobil.dk)

PlayStation 5 er endnu ikke nem at få fingre i. Ønsker du en PlayStation 5, men endnu ikke haft heldet med dig, ja så skal du måske i stedet vente på PlayStation 5 Pro. Holder rygterne stik, er Sony nemlig på vej med sådan en i 2023.

PlayStation 5 er den hurtigst sælgende nogensinde

Sony har i skrivende stund ikke meldt noget officielt ud omkring denne PlayStation 5 Pro variant, men det ventes den skulle komme med ”væsentlige forbedringer i forhold til den aktuelle model”. I hvert fald hvis man skal tro RedGamingTech.

Du skal væbne dig med tålmodighed lidt endnu. For ifølge kilden så lander den formentlig i slutningen af 2023. Dette kunne være til julehandlen. Eller også i første halvår af 2024.

Kommer Sony med en pro-variant vil 2023-2024 passe rimelig godt med, at PlayStation 4 også kom i 2013 og PlayStation 4 Pro kom i 2016.

Opdatering på vej

Er du allerede indehaver af en PlayStation 5, kan du også glæde dig. Sony har nemlig bekræftet på deres officielle blog, at featuren VRR (Variable Refresh Rate), som er længe ventet, er stærkt på vej og ventes klar i en softwareopdatering indenfor de kommende måneder.

PlayStation 5: Derfor skal du ikke købe den nu

Det er svært at vide om en eventuel PlayStation 5 Pro også vil blive svær at få fingre i, da der fortsat er chipmangel på verdensplan, som kan påvirke en produktion.

Mere til historien

Nintendo Switch er nu den bedst sælgende konsol fra Nintendo. Tidligere har det været Nintendo Wii, som er solgt i 101,63 millioner enheder i dens livstid. Nintendo Switch er modsat Wii en håndholdt konsol. Du kan blive klogere på, hvorfor du skal vælge en Nintendo Switch fremfor en PlayStation 5 her.

Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
The Last of Us serien fortsætter måske ikke 

The Last of Us serien vil kun fortsætte, hvis Naughty Dog kan komme med en god historie til en fortsættelse. 

(mere…)
Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

En ny PlayStation 5-variant er på vej, hvis man skal tro rygtebørsen. Der nævnes både PlayStation 5 Pro eller Slim. Det kan også bare være en ”2. generation” af nuværende.

(mere…)
World of Warcraft lukker i Kina 

World of Warcraft, WoW, lukkes i Kina. Det vil påvirke millioner af spillere.

(mere…)
EU kan spænde ben for Microsofts opkøb af Activision Blizzard

Sidste år købte Microsoft spilproducenten Activision Blizzard. Aftalen er endnu ikke endelig godkendt og kan ende med at blive afvist.

(mere…)
GTA-spillere hacket 

Spillere af GTA er blevet udsat for ødelæggende hackerangreb på deres konti. Rockstar Games har bekræftet angrebet. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram