PlayStation 5 Pro rygtes på vej i 2023

PlayStation 5 har siden lanceringen været svær at skaffe. Nu rygtes det, at en pro-model er på vej – måske næste år.

PlayStation 5 har siden den kom i handlen været nærmest umulig at få fingre i (Foto: MereMobil.dk)

PlayStation 5 er endnu ikke nem at få fingre i. Ønsker du en PlayStation 5, men endnu ikke haft heldet med dig, ja så skal du måske i stedet vente på PlayStation 5 Pro. Holder rygterne stik, er Sony nemlig på vej med sådan en i 2023.

PlayStation 5 er den hurtigst sælgende nogensinde

Sony har i skrivende stund ikke meldt noget officielt ud omkring denne PlayStation 5 Pro variant, men det ventes den skulle komme med ”væsentlige forbedringer i forhold til den aktuelle model”. I hvert fald hvis man skal tro RedGamingTech.

Du skal væbne dig med tålmodighed lidt endnu. For ifølge kilden så lander den formentlig i slutningen af 2023. Dette kunne være til julehandlen. Eller også i første halvår af 2024.

Kommer Sony med en pro-variant vil 2023-2024 passe rimelig godt med, at PlayStation 4 også kom i 2013 og PlayStation 4 Pro kom i 2016.

Opdatering på vej

Er du allerede indehaver af en PlayStation 5, kan du også glæde dig. Sony har nemlig bekræftet på deres officielle blog, at featuren VRR (Variable Refresh Rate), som er længe ventet, er stærkt på vej og ventes klar i en softwareopdatering indenfor de kommende måneder.

PlayStation 5: Derfor skal du ikke købe den nu

Det er svært at vide om en eventuel PlayStation 5 Pro også vil blive svær at få fingre i, da der fortsat er chipmangel på verdensplan, som kan påvirke en produktion.

Mere til historien

Nintendo Switch er nu den bedst sælgende konsol fra Nintendo. Tidligere har det været Nintendo Wii, som er solgt i 101,63 millioner enheder i dens livstid. Nintendo Switch er modsat Wii en håndholdt konsol. Du kan blive klogere på, hvorfor du skal vælge en Nintendo Switch fremfor en PlayStation 5 her.

Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram