PlayStation 5 er den hurtigst sælgende nogensinde

KORT NYT: Sony har gjort det igen med PlayStation 5. PS5 er den hurtigst sælgende PlayStation i historien.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 kom på markedet i november 2020 og har siden lanceringen været rigtig svær at få fingre i. (Foto: Sony)

Sony Interactive Entertainment har netop offentliggjort et blogindlæg, hvor de afslører, at PlayStation 5 har rundet en kæmpe milepæl. Den er nu solgt i mere end 10 millioner eksemplarer på tværs af verden siden lanceringen i november 2020. 

Sony forventer stort salg af PlayStation 5

Afsløringen med salget af de 10 millioner eksemplarer kommer fra Veronica Rodgers, der er Senior VP of Global Sales and Business Operations.

Veronica Rodgers mener, at salget er nået takket være flotte innovationer såsom lynhurtig SSD, 3D audio og DualSense controllerne.

PlayStation 5 har ellers været ret svær at få fingre i, da produktionen simpelthen ikke kan følge med blandt andet på grund af den globale chipmangel. Derfor er det muligt, at det havde været endnu flottere salgstal, hvis konsollerne havde været mere tilgængelige. 

Det ventes også, at salget af PlayStation 5 vil få endnu et boost, når de eksklusive spiltitler såsom God of War, Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West og Battlefield 2042 frigives.

Ratchet & Clank er landet på PlayStation 5

Mere til historien

PlayStation 5 har til været solgt på det sorte marked til overpris.

Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Rygterne svirrer om PlayStation 5 Slim

Der florerer netop nu flere rygter om en PlayStation 5 Slim. Holder rygterne stik, vil den komme i tredje kvartal 2023.

(mere…)
PlayStation VR2 se pris og tilgængelighed

KORT NYT: Langt om længe har Sony afsløret salgsstarten og prisen på PlayStation VR2. Se den her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram