PlayStation 5 er den hurtigst sælgende nogensinde

KORT NYT: Sony har gjort det igen med PlayStation 5. PS5 er den hurtigst sælgende PlayStation i historien.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 kom på markedet i november 2020 og har siden lanceringen været rigtig svær at få fingre i. (Foto: Sony)

Sony Interactive Entertainment har netop offentliggjort et blogindlæg, hvor de afslører, at PlayStation 5 har rundet en kæmpe milepæl. Den er nu solgt i mere end 10 millioner eksemplarer på tværs af verden siden lanceringen i november 2020. 

Sony forventer stort salg af PlayStation 5

Afsløringen med salget af de 10 millioner eksemplarer kommer fra Veronica Rodgers, der er Senior VP of Global Sales and Business Operations.

Veronica Rodgers mener, at salget er nået takket være flotte innovationer såsom lynhurtig SSD, 3D audio og DualSense controllerne.

PlayStation 5 har ellers været ret svær at få fingre i, da produktionen simpelthen ikke kan følge med blandt andet på grund af den globale chipmangel. Derfor er det muligt, at det havde været endnu flottere salgstal, hvis konsollerne havde været mere tilgængelige. 

Det ventes også, at salget af PlayStation 5 vil få endnu et boost, når de eksklusive spiltitler såsom God of War, Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West og Battlefield 2042 frigives.

Ratchet & Clank er landet på PlayStation 5

Mere til historien

PlayStation 5 har til været solgt på det sorte marked til overpris.

Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram