Ratchet & Clank er landet på PlayStation 5

Et af de ikoniske og klassiske spil på PlayStation-platformen er nu klar til PS5.

Ratchet & Clank Rift Apart
Ratchet & Clank: Rift Apart koster 594 kroner som download på PS5 (Foto. Sony / PlayStation)

Du kan nu spille Ratchet & Clank Rift Apart på PlayStation 5 – efter den 11. juni 2021 vel at mærke, der er spillets officielle udgivelsesdato.

En af de vigtigste ting ved Ratchet & Clank Rift Apart på PS5 leveres af den lynhurtige SSD-lagerplads. Tidligere skulle spil som dette, der indlæser levels og baner undervejs, vente på enten harddisken eller CD-ROM drevet.

Med hurtigere lagerplads kan man så at sige hoppe mellem dimensionerne uden ventetid, hvilket påvirker spiloplevelsen positivt.

Ifølge Android Central, der har testet Ratchet & Clank Rift Apart, er spillet værd at købe – og spille. 4,5 ud af 5 stjerner og udmærkelsen ”Must Play”, endte anmeldelsen på.

I PlayStation Store, hvorfra spillet kan downloades direkte på konsollen, koster Ratchet & Clank Rift Apart 594 kroner for standardudgaven mens den såkaldte Digital Deluxe Edition kan købes til 669 kroner. Elgiganten vil have 449 kroner for den fysiske diskversion.

Man kan undre sig over, at det skal være dyrere at købe et spil som et fysisk medie fremfor som download.

Mere til historien

Den første udgave af Ratchet & Clank kom i 2002. Det var til PlayStation 2.

PlayStation 5: Det bedste kvartal salgsmæssigt

Det seneste kvartal er der, hvor Sony solgte flest PlayStation 5-konsoller siden lanceringen.

(mere…)
Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

En ny PlayStation 5-variant er på vej, hvis man skal tro rygtebørsen. Der nævnes både PlayStation 5 Pro eller Slim. Det kan også bare være en ”2. generation” af nuværende.

(mere…)
Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Det er nu, ifølge Sony, blevet lettere at skaffe en PS5.

(mere…)
Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram