Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

Tekken 8 kommer til PlayStation 5, det er dog uvist hvilke andre platforme og hvornår spillet lanceres (Foto: Screenshot fra trailer)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5, det er dog uvist hvilke andre platforme og hvornår spillet lanceres (Foto: Screenshot fra trailer)

En ny trailer er klar for den kommende version af det populære spil Tekken. Det er under PlayStation State of Play, at udvikleren Bandai Namco har afsløret den nye trailer for Tekken 8. Det skriver Wccftech.com.

LÆS OGSÅ: Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

Tekken 8 byder på de ikoniske Jim Kazama og Kazuya Mishima. Der spekuleres i om der også kommer andre tilbagevendende karakterer, men til sidst i traileren blev blot vist et ”Stay Tuned”.

Se trailer for Tekken 8

Informationerne omkring hvad Tekken 8 byder på var dog sparsomme, men måske vi bliver klogere efter Tokyo Game Show 2022, der afholdes senere på ugen.

Derfor er det fortsat uvist, hvornår Tekken 8 vil blive frigivet, samt hvilke platforme det lanceres til. Sikkert er det dog, at det i hvert fald kommer til PlayStation 5.

LÆS OGSÅ: Det koster PlayStation Plus – se priser og indhold i pakkerne

Vi må derfor væbne os med tålmodighed om spillet også kommer til PlayStation 4, Xbox, PC eller andet.

Der blev, ifølge The Verge, også vist trailere på nedenstående spiltitler:

  • God of War Ragnarok
  • Like a Dragon: Ishin!
  • Rise of the Ronin
  • PSVR2: Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge Enhanced Edition
  • Hogwarts Legacy

Mere til historien

Sony er på vej med en ny afdeling, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

Spil Doom på robotplæneklipperen

Husker du videospillet Doom? Så kan du glæde dig til, at det nostalgiske spil snart kan spilles på din robotplæneklipper. Ja du læste rigtigt.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram