Lyskæde fra Philips Hue – hvis julen skal være smart

Skal julebelysningen opgraderes? Så er smarthome Festavia-lyskæden fra Philips Hue noget for dig.

Philips Hue Festavia-lyskæde kan være med til at få julestemningen i top hjemme hos dig (Foto: Philips Hue)

Går du op i smart-belysning til hverdag, så gør du det nok også ved højtiderne?

Philips Hue er klar med en lyskæde, som ifølge dem selv har været efterspurgt af mange.

Vil du skabe ”en perfekte julestemning”, så er Philips Hue Festavia-lyskæden klar til at skabe den perfekte julestemning hjemme hos dig.

Lyskæden har 250 små LED-pærer fordelt på 20 meter. Og du kan pynte juletræet, trappen eller andet med den. Med Festavia-lyskæden er du sikker på, at opgradere julebelysningen.

Nogle er måske vant til at have en lyskæde på juletræet, hvor de skal tænde eller slukke under juletræet. Med Festavia-lyskæden kan man dæmpe eller øge lysstyrken, skifte farve, indstille timere, lave tidsplaner og tænde samt slukke via mobilen.

Nye funktioner i Hue-appen

Samtidig med at Hue Festavia-lyskæden er en realitet, så er der også nye funktioner klar i Hue-appen.

Det betyder, at det er muligt at benytte en ny Sparkle-effekt, som får lysene på lyskæden til at blinke og skaber derved en festlig stemning.

Festavia kommer også med effekten Scattered. Mens gradient-funktionen skifter farver henover fem punkter fra den ene ende til den anden, så kan man med Scattered-funktionen vælge op til fem farver som tilfældigt blandes på lyskæden og giver en farverig, festlig oplevelse.

Du kan selvfølgelig også kan vælge effekterne Candle og Fireplace, for at få en god hygge.

Philips Hue Festavia lyskæden bliver tilgængelig på Philips Hues hjemmeside fra tirsdag den 15. november 2022 og har en pris på 1.199 kroner.

Mere til historien

Festavia-lyskæden fungerer selvfølgelig sammen med andre Philips Hue-produkter. Ligesom den også kan synkroniseres med musik ved hjælp af Spotify- og Samsung SmartThings-integrationen, så din yndlingssang eller playliste kommer til live.

Læs også:
Philips Hue kan nu reagere på musikken fra Spotify

Husqvarna kommer med GPS-styret robotplæneklipper

Husqvarna Nera er en ny serie af robotplæneklippere, som ikke kræver kanttråd. Nera er styret via satellitforbindelse - og en app naturligvis.

(mere…)
Smarthome-standarden Matter er endelig en realitet

Ventetiden er ovre. Nu er Matter, den nye standard til smarthomes, endelig klar i første version.

(mere…)
Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

SmartThings-appen kommer til at betyde mere for Samsungs produkter fremadrettet. Tjek de nye smarthome-produkter her.

(mere…)
Xiaomi udvider smarthome-sortimentet til familiens husdyr

To smarthome-produkter til hunde og katte er inden længe klar til danskerne. Familiens firbenede venner kan nu få mad og vand.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram