Giga powerbank med nødstrøm til hele huset og shelterturen

VIDEO: Forbliv online ved strømafbrydelser. Med EcoFlow Delta2 powerstation går du ikke død for strøm derhjemme eller på shelterturen.

EcoFlow har lavet en gigantisk powerbank, Delta2 powerstation, som let trækker hele mit teknikskab med routere og smarthome-udstyr i 14 timer. 

Sætter jeg TV’et og soundbaren på falder antallet af brugstimer, men Delta2 sikrer, at jeg altid er online. Så mens kvarteret er lagt i sort, kan jeg stadig se VM-fodbold fra Qatar i 4K.

  • Vægt: 12 kilo
  • Mål: 40 x 21,1 x 28,1 cm

Udover fire dedikerede 230v strømudtag på bagsiden, er der også USB-stik på fronten med op til 100 watts effekt.

KAPACITETEN: Delta2 fra EcoFlow har en kapacitet på 1.024 Wh. Det trækker f.eks. et køleskab i op til 14 timer. Der kan udvides med et ekstra batteri, så kapaciteten bliver 3.000 Wh. Er det ikke nok, kan der tilkøbes solcellepaneler.

Tag den med på sheltertur

Anvendelsesmuligheden for en powerstation kan også være på shelter- eller campingturen.  

Du kan også anvende den som nødstrømsbackup på ting, som bare IKKE må være offline.

I et land som Danmark, hvor strømforsyningen er utrolig stabil, er en gigastor powerbank måske ikke det mest oplagte, men bliver de strømafbrydelser der har været truet med en realitet, vil mange nok gå på jagt efter nødstrømsløsninger.

Du kan læse mere om Delta2 Powerstation her.

Lad op og spar penge

Holder du øje med strømpriserne, så kan vi også anbefale, at du oplader Ecoflow Delta2, når strømmen er billigst og bruger den i situationer, hvor strømmen er dyr. Så gør det måske ikke så meget, at teenageren gamer i de dyre timer.

HER KAN DELTA 2 KØBES: Ecoflow Delta2 koster 9.699 kroner vejledende. Få overblikket over powerbanken Delta2 her %%%%

Mere til historien

Det tager 50 minutter at oplade Delta2 til 80 procents kapacitet.

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV rammer en ny trend

VIDEO: Mobilen skaber rammen for indholdsformater. Sony Xperia 5 IV dykker lige ned i den nye mobile video- og lydtrend.

(mere…)
Urrem til Apple Watch – er billige remme gode?

GUIDE: Hvorfor er en original urrem til Apple Watch så dyr? Jeg har prøvet billigere urremme til Apple Watch. Er de pengene værd?

(mere…)
Simpel og effektiv mødehøjttaler – tæt på Poly Sync 10

VIDEO: Hør hvordan Poly Sync 10 lyder og kom tæt på en billig mødehøjttaler, der virker ud af æsken med ét stik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram