Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

Den nye iPhone 14 Pro er den største iPhone-nyhed længe, fremgår det af min iPhone 14 Pro anmeldelse. Udadtil ligner den sig selv, men indvendigt er den opgraderet på flere væsentlige punkter.

Her er nogle af nyhederne i iPhone 14 Pro:

  • Lysstyrken i skærmen er fordoblet, så det er endnu lettere at se indholdet i kraftigt solskin.
  • Always on, hvor skærmen altid er tændt, løfter iPhone funktionsmæssigt op på siden af topmodeller på Android-platformen.
  • Kæmpe kameraopgradering med flere funktioner og bedre billeder end tidligere.
  • Kraftigt forbedret stabilisering af videooptagelser.
  • Crash Detection: Detektering af alvorlige bilulykker, hvor telefonen nu kan foretage automatiske nødopkald, hvis du er impliceret i et biluheld.
  • En udnyttelse af ”hullet” i toppen af skærmen, hvor der tilføjes grafiske elementer og interaktivitet. Funktionen hedder Dynamic Island.

Dette er de nok største forbedringer siden iPhone 13 Pro.

Den store model, iPhone 14 Pro Max deler nyhederne, men tilbyder en 0,6 tommer større skærm samt mere kapacitet i batteriet – bekostningen er en vægtforøgelse på 34 gram - og naturligvis højere pris.

Tjek dette link når du mangler et cover eller tilbehør til iPhone 14 Pro Sponseret link

Skal sælge dyrere modeller

Priserne på iPhone 14-serien er steget 18-19 procent i pris sammenlignet med lanceringspriserne på iPhone 13-serien. Prisændringen har særligt ramt iPhone 14.

Nu er iPhone 14 dyr, at den reelt ikke er interessant. Opgraderingerne fra iPhone 13 er, set i lyset af den høje pris, for små til at forsvare det.

Derfor er iPhone 14 nu en model, som reelt skal sælge dyrere modeller. I købssituationen vil du opleve, at du hele tiden bliver mødt af argumenter for at opgradere til en promodel.

McDonalds tricket

Princippet kendes også fra McDonalds, hvor den lille pommes frites er så dyr, at det bedre kan betale sig at betale 3 eller 6 kroner mere, for at få den store.

Hvis du stadig er i tvivl, så læs vores test af iPhone 14.

Der findes en plusmodel af iPhone 14, men iPhone 14 Plus er den samme telefon, som iPhone 14, blot med større skærm og (endnu) højere pris. Igen bliver du nødt af realiteten om, at promodellen er det rigtige køb.

Mere til historien

Det er kun promodellerne, som har fået en ny processor i år. iPhone 14 og iPhone 14 Plus kører på A15 Bionic, som sidste års 13-serie. Topmodellerne i år har A16 Bionic-chip.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Xiaomi 13 Pro test | Er dette årets bedste telefonkamera?

TEST: Xiaomi 13 Pro har et helt utrolig godt kamera, men også andet at byde på. Læs min Xiaomi 13 Pro test - Xiaomis nyeste topmodel.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram