Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

Den nye iPhone 14 Pro er den største iPhone-nyhed længe, fremgår det af min iPhone 14 Pro anmeldelse. Udadtil ligner den sig selv, men indvendigt er den opgraderet på flere væsentlige punkter.

Her er nogle af nyhederne i iPhone 14 Pro:

  • Lysstyrken i skærmen er fordoblet, så det er endnu lettere at se indholdet i kraftigt solskin.
  • Always on, hvor skærmen altid er tændt, løfter iPhone funktionsmæssigt op på siden af topmodeller på Android-platformen.
  • Kæmpe kameraopgradering med flere funktioner og bedre billeder end tidligere.
  • Kraftigt forbedret stabilisering af videooptagelser.
  • Crash Detection: Detektering af alvorlige bilulykker, hvor telefonen nu kan foretage automatiske nødopkald, hvis du er impliceret i et biluheld.
  • En udnyttelse af ”hullet” i toppen af skærmen, hvor der tilføjes grafiske elementer og interaktivitet. Funktionen hedder Dynamic Island.

Dette er de nok største forbedringer siden iPhone 13 Pro.

Den store model, iPhone 14 Pro Max deler nyhederne, men tilbyder en 0,6 tommer større skærm samt mere kapacitet i batteriet – bekostningen er en vægtforøgelse på 34 gram - og naturligvis højere pris.

Tjek dette link når du mangler et cover eller tilbehør til iPhone 14 Pro %%%%

Skal sælge dyrere modeller

Priserne på iPhone 14-serien er steget 18-19 procent i pris sammenlignet med lanceringspriserne på iPhone 13-serien. Prisændringen har særligt ramt iPhone 14.

Nu er iPhone 14 dyr, at den reelt ikke er interessant. Opgraderingerne fra iPhone 13 er, set i lyset af den høje pris, for små til at forsvare det.

Derfor er iPhone 14 nu en model, som reelt skal sælge dyrere modeller. I købssituationen vil du opleve, at du hele tiden bliver mødt af argumenter for at opgradere til en promodel.

McDonalds tricket

Princippet kendes også fra McDonalds, hvor den lille pommes frites er så dyr, at det bedre kan betale sig at betale 3 eller 6 kroner mere, for at få den store.

Hvis du stadig er i tvivl, så læs vores test af iPhone 14.

Der findes en plusmodel af iPhone 14, men iPhone 14 Plus er den samme telefon, som iPhone 14, blot med større skærm og (endnu) højere pris. Igen bliver du nødt af realiteten om, at promodellen er det rigtige køb.

Mere til historien

Det er kun promodellerne, som har fået en ny processor i år. iPhone 14 og iPhone 14 Plus kører på A15 Bionic, som sidste års 13-serie. Topmodellerne i år har A16 Bionic-chip.

Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram