Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

Den nye iPhone 14 Pro er den største iPhone-nyhed længe, fremgår det af min iPhone 14 Pro anmeldelse. Udadtil ligner den sig selv, men indvendigt er den opgraderet på flere væsentlige punkter.

Her er nogle af nyhederne i iPhone 14 Pro:

  • Lysstyrken i skærmen er fordoblet, så det er endnu lettere at se indholdet i kraftigt solskin.
  • Always on, hvor skærmen altid er tændt, løfter iPhone funktionsmæssigt op på siden af topmodeller på Android-platformen.
  • Kæmpe kameraopgradering med flere funktioner og bedre billeder end tidligere.
  • Kraftigt forbedret stabilisering af videooptagelser.
  • Crash Detection: Detektering af alvorlige bilulykker, hvor telefonen nu kan foretage automatiske nødopkald, hvis du er impliceret i et biluheld.
  • En udnyttelse af ”hullet” i toppen af skærmen, hvor der tilføjes grafiske elementer og interaktivitet. Funktionen hedder Dynamic Island.

Dette er de nok største forbedringer siden iPhone 13 Pro.

Den store model, iPhone 14 Pro Max deler nyhederne, men tilbyder en 0,6 tommer større skærm samt mere kapacitet i batteriet – bekostningen er en vægtforøgelse på 34 gram – og naturligvis højere pris.

Tjek dette link når du mangler et cover eller tilbehør til iPhone 14 Pro Sponseret link

Skal sælge dyrere modeller

Priserne på iPhone 14-serien er steget 18-19 procent i pris sammenlignet med lanceringspriserne på iPhone 13-serien. Prisændringen har særligt ramt iPhone 14.

Nu er iPhone 14 dyr, at den reelt ikke er interessant. Opgraderingerne fra iPhone 13 er, set i lyset af den høje pris, for små til at forsvare det.

Derfor er iPhone 14 nu en model, som reelt skal sælge dyrere modeller. I købssituationen vil du opleve, at du hele tiden bliver mødt af argumenter for at opgradere til en promodel.

McDonalds tricket

Princippet kendes også fra McDonalds, hvor den lille pommes frites er så dyr, at det bedre kan betale sig at betale 3 eller 6 kroner mere, for at få den store.

Hvis du stadig er i tvivl, så læs vores test af iPhone 14.

Der findes en plusmodel af iPhone 14, men iPhone 14 Plus er den samme telefon, som iPhone 14, blot med større skærm og (endnu) højere pris. Igen bliver du nødt af realiteten om, at promodellen er det rigtige køb.

Mere til historien

Det er kun promodellerne, som har fået en ny processor i år. iPhone 14 og iPhone 14 Plus kører på A15 Bionic, som sidste års 13-serie. Topmodellerne i år har A16 Bionic-chip.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram