Samsung Pay kommer snart til Danmark

Apple Pay og Google Pay er tilgængelig. Nu er Samsung Pay på vej, bekræfter Samsung.

Samsung Wallet
Samsung ruller nu deres ‘wallet’ ud til 13 nye markedsområder. Danmark er i blandt (Foto. Samsung)

Samsung-ejere har i flere år kunne se appen ”Samsung Pay”, som en død genstand på telefonen, men efter flere års tilløb bliver Samsung Wallet og dermed Samsung Pay tilgængelig i Danmark.

Samsung har annonceret, at de ruller deres digitale tegnebog ud til 13 nye markeder. Her i blandt Danmark.

Samsung Pay vil fungere fra mandag den 31. oktober 2022.

– “Der er et par banker med fra start, men der kommer flere på over de næste cirka seks måneder,” fortæller Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Krypterede persondata

Oplysningerne i Samsung Wallet er beskyttet af sikkerhedsplatformen Samsung Knox, hvor ens data er krypteret og beskyttet af fingeraftryk.

I lighed med Apple Wallet kan Samsung Wallet også indeholde ID-kort, kørekort, bilnøgler, boardingpas – og selvfølgelig ens betalingskort.

Nu hvor Samsung Wallet bliver tilgængelig er der måske håb for, at de danske myndigheder vil se i retning af at samle sundhedskortet, kørekort og lignende i henholdsvis Samsung og Apples tegnebøger?

Samsung Wallet fungerer kun på producentens egne smartphones – præcis som Apple gør med Apple Pay og Apple Wallet.

FAKTA: Tal fra Nationalbanken har tidligere dokumenteret, at Google Pay i 2021 stod for 6 procent af mobilbetalingerne i de danske fysiske butikker. Apple Pay var med 42 procent den største tjeneste.

LÆS OGSÅDankort-appen lukker

Mere til historien

MobilePay er den betalingsapp som flest danskere har installeret – hele 92 procent. MobilePay kan også benyttes som mobilbetaling i butikker. MobilePay sad i 2021 på 22 procent af det marked – lige efter Apple på førstepladsen.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram