Samsung Pay kommer snart til Danmark

Apple Pay og Google Pay er tilgængelig. Nu er Samsung Pay på vej, bekræfter Samsung.

Samsung Wallet
Samsung ruller nu deres 'wallet' ud til 13 nye markedsområder. Danmark er i blandt (Foto. Samsung)

Samsung-ejere har i flere år kunne se appen ”Samsung Pay”, som en død genstand på telefonen, men efter flere års tilløb bliver Samsung Wallet og dermed Samsung Pay tilgængelig i Danmark.

Samsung har annonceret, at de ruller deres digitale tegnebog ud til 13 nye markeder. Her i blandt Danmark.

Samsung Pay vil fungere fra mandag den 31. oktober 2022.

- "Der er et par banker med fra start, men der kommer flere på over de næste cirka seks måneder," fortæller Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Krypterede persondata

Oplysningerne i Samsung Wallet er beskyttet af sikkerhedsplatformen Samsung Knox, hvor ens data er krypteret og beskyttet af fingeraftryk.

I lighed med Apple Wallet kan Samsung Wallet også indeholde ID-kort, kørekort, bilnøgler, boardingpas – og selvfølgelig ens betalingskort.

Nu hvor Samsung Wallet bliver tilgængelig er der måske håb for, at de danske myndigheder vil se i retning af at samle sundhedskortet, kørekort og lignende i henholdsvis Samsung og Apples tegnebøger?

Samsung Wallet fungerer kun på producentens egne smartphones – præcis som Apple gør med Apple Pay og Apple Wallet.

FAKTA: Tal fra Nationalbanken har tidligere dokumenteret, at Google Pay i 2021 stod for 6 procent af mobilbetalingerne i de danske fysiske butikker. Apple Pay var med 42 procent den største tjeneste.

LÆS OGSÅDankort-appen lukker

Mere til historien

MobilePay er den betalingsapp som flest danskere har installeret – hele 92 procent. MobilePay kan også benyttes som mobilbetaling i butikker. MobilePay sad i 2021 på 22 procent af det marked – lige efter Apple på førstepladsen.

MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram