Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

Apple Pay på Apple Watch
Apple Pay benyttes af rigtigt mange danskere til betaling i butikker. I de større byer er det op mod hver fjerde/femte betaling, som sker via netop Apple Pay. (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge Børsen har Apples betalingstjeneste Apple Pay stor succes i de danske butikker. Hver femte betaling i butikkerne, i de store danske byer, sker med netop Apple Pay. Det skriver Computerworld.

Det er særligt de unge, som har taget betalingsmidlet til sig.

Dette stemmer også helt overens med tal, som Nationalbanken offentliggjorde tidligere på året.

LÆS OGSÅ: Danskerne vilde med mobilbetaling

Apple Pay breder sig

Brugen af Apple Pay og lignende tjenester er ved at brede sig ud i resten af landet.

-“Man kan sagtens se, at hver femte betaling i storbyerne kan være med Apple Pay, og der er også butikker, hvor det nok har passeret hver fjerde betaling. Det kan jeg godt se for mig,” siger Claus Bøgelund Nielsen, vicedirektør i De Samvirkende Købmænd, til Børsen.

I Coop’s butikker er brugen af Apple Pay tredoblet fra 2020 til 2021. Det er også en periode, hvor der har været fokus på betalingsløsninger, som ikke var kontanter grundet corona-smitte.

Kunderne hos Coop har dog også muligheden for, at kan betale via Coop-appen med enten betalingskortet eller MobilePay.

Tal fra Nationalbanken viser, at Apple Pay klart er den mest benyttede mobilbetalingstjeneste, da de stod for 42 procent af alle mobilbetalinger i fysiske butikker i 2021.

På andenpladsen er MobilePay (22 procent), mens Dankort-appen er på tredjepladsen med 19 procent og Google Pay stod for 6 procent af betalingerne.

Mere til historien

Apple lancerede Apple Pay i Danmark i slutningen af 2017. Og at Apple Pay er blevet den mest benyttede handler selvfølgelig også om, at mange danskere har en iPhone.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram