Mobilproducent headhunter og forfremmer danskere

Noget der ligner et ’dreamteam’ skal sætte turbo under væksten og salget hos OnePlus.

OnePlus logo
OnePlus har forfremme to danskere og headhuntet erfarne kræfter (Grafik: MereMobil.dk)

OnePlus satser på danske kræfter i essentielle positioner.

Til at drive den danske afdeling frem ansatte OnePlus i maj 2022 Thor Gøtz som Country Manager. Thor har tidligere leveret resultater hos Huawei, som han i december 2016 forlod til fordel for et tilsvarende job hos Motorola – hvor salget flyttede sig markant.

En nyoprettet stilling som salgsdirektør i OnePlus blev i sommer besat af 48-årige Morten Witt, der bringer 20 års erfaring fra techbranchen, via højtstående salgsjobs i Samsung, Huawei og Lenovo, med ind i virksomheden.

Den danske marketingdirektør Marie Dam Feldborg er netop blevet forfremmet til nordisk marketingdirektør med ansvaret for Danmark, Norge og Sverige. Før OnePlus har Marie Dam Feldborg været otte år som marketing- og kommunikationschef i Huawei.

En anden dansker, Aske Ryskov Kjær, forfremmede OnePlus tidligere på året fra PR-manager i Danmark til europæisk PR-manager.

Et dansk dreamteam?

Når man kigger tilbage på historikken i den danske mobilbranche, er det ikke svært at få øje på, at OnePlus med Morten Witt, Marie Dam Feldborg og Thor Gøtz har sat et hold, der ligner det hold, som var med til at gøre Huawei til en succes hos de danske mobilkøbere.

Sammen med international opbakning blev Huawei flyttet fra at være en ubetydelig producent af 3G-dongles og routere til en af de mest innovative og fremtrædende techspillere her i landet.

OnePlus ejes af BBK Electronics, hvor det største mobilvaremærke i koncernen er Oppo, som ikke er at finde på hylderne i Danmark. Rygterne i markedet taler dog om, at en introduktion af Oppo til danskerne, kan ske inden for nogle kvartaler.

SE OGSÅ: Jeg fik Oppo’s foldbare telefon i hænderne

På den globale scene er Oppo med 10 procent af smartphonemarkedet den fjerdestørste producent, ifølge Counterpoint Research – andet kvartal 2022. OnePlus-salget er globalt inkluderet under Oppo og ikke opgjort selvstændigt.

I januar 2022 havde OnePlus en markedsandel i Danmark på 3,8 procent, ifølge GfK – målt i antal. Over OnePlus ligger Motorola (4,6 %), Samsung (31,3 %) og Apple (55,8 %).

Mere til historien

Danskerne køber primært Apple- og Samsung-telefoner. Producenter som OnePlus, Motorola, Xiaomi, Sony, Nokia, m.fl. har under 15 procent af markedet at slås om.

OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram