Mobilproducent headhunter og forfremmer danskere

Noget der ligner et ’dreamteam’ skal sætte turbo under væksten og salget hos OnePlus.

OnePlus logo
OnePlus har forfremme to danskere og headhuntet erfarne kræfter (Grafik: MereMobil.dk)

OnePlus satser på danske kræfter i essentielle positioner.

Til at drive den danske afdeling frem ansatte OnePlus i maj 2022 Thor Gøtz som Country Manager. Thor har tidligere leveret resultater hos Huawei, som han i december 2016 forlod til fordel for et tilsvarende job hos Motorola – hvor salget flyttede sig markant.

En nyoprettet stilling som salgsdirektør i OnePlus blev i sommer besat af 48-årige Morten Witt, der bringer 20 års erfaring fra techbranchen, via højtstående salgsjobs i Samsung, Huawei og Lenovo, med ind i virksomheden.

Den danske marketingdirektør Marie Dam Feldborg er netop blevet forfremmet til nordisk marketingdirektør med ansvaret for Danmark, Norge og Sverige. Før OnePlus har Marie Dam Feldborg været otte år som marketing- og kommunikationschef i Huawei.

En anden dansker, Aske Ryskov Kjær, forfremmede OnePlus tidligere på året fra PR-manager i Danmark til europæisk PR-manager.

Et dansk dreamteam?

Når man kigger tilbage på historikken i den danske mobilbranche, er det ikke svært at få øje på, at OnePlus med Morten Witt, Marie Dam Feldborg og Thor Gøtz har sat et hold, der ligner det hold, som var med til at gøre Huawei til en succes hos de danske mobilkøbere.

Sammen med international opbakning blev Huawei flyttet fra at være en ubetydelig producent af 3G-dongles og routere til en af de mest innovative og fremtrædende techspillere her i landet.

OnePlus ejes af BBK Electronics, hvor det største mobilvaremærke i koncernen er Oppo, som ikke er at finde på hylderne i Danmark. Rygterne i markedet taler dog om, at en introduktion af Oppo til danskerne, kan ske inden for nogle kvartaler.

SE OGSÅ: Jeg fik Oppo's foldbare telefon i hænderne

På den globale scene er Oppo med 10 procent af smartphonemarkedet den fjerdestørste producent, ifølge Counterpoint Research – andet kvartal 2022. OnePlus-salget er globalt inkluderet under Oppo og ikke opgjort selvstændigt.

I januar 2022 havde OnePlus en markedsandel i Danmark på 3,8 procent, ifølge GfK – målt i antal. Over OnePlus ligger Motorola (4,6 %), Samsung (31,3 %) og Apple (55,8 %).

Mere til historien

Danskerne køber primært Apple- og Samsung-telefoner. Producenter som OnePlus, Motorola, Xiaomi, Sony, Nokia, m.fl. har under 15 procent af markedet at slås om.

OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
OnePlus Nord CE 3 – specifikationerne er lækket

Ikke overraskende så ventes det, at OnePlus vil lancere en ny generation af deres Nord CE-serie. Rygterne svirrer om en OnePlus Nord CE 3.

(mere…)
Apple slår alle på tablets - iPad er vinderen

Apple er den altdominerende markedsleder på tablets. iPad er over dobbelt så stor som Samsung-tablets.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram