Apple på vej med KÆMPE iPad i 2023

RYGTE: Apple skulle være i gang med udviklingen af en 16 tommer iPad, som ventes at blive lanceret i fjerde kvartal 2023

iPad Air, 5th gen, 2022-model
På billedet herover ses iPad Air 2022 med Magic Keyboard. Netop nu florerer der rygter om, at Apple til næste år vil lancere en iPad-model med hele 16 tommer skærm. (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne svirrer om, at Apple er i gang med at udvikle en KÆMPE iPad, som måske vil blive frigivet i fjerde kvartal 2023. Sådan lyder det fra Wayne Ma fra The Information. Det skriver MacRumors.

Det bliver dermed den største iPad-model nogensinde. Tidligere har iPad Pro på 12,9 tommer været den størst mulige.

LÆS OGSÅ: Apple er klar til at droppe Lightning-stikket

-"En 16-tommer iPad vil sandsynligvis være rettet mod kreative fagfolk som grafikere og designere, der foretrækker en større skærm," lyder det i rapporten fra Wayne Ma.

Der er ikke flere detaljer omkring den potentielle enhed. Så hvordan den hardwaremæssigt vil være, er der ikke nogen rygter om for nuværende.

14- og 16-tommer iPad?

Bloombergs Mark Gurman hævede også sidste år, at Apple udforskede idéen med større iPads. Dette vil gøre at tablets og bærbare computere måske smelter endnu mere sammen.

Analytikeren Ross Young har tidligere i år været ude med oplysninger om, at Apple ville komme med en 14 tommer iPad Pro med mini-LED-skærm. Om der er tale om en og samme enhed eller vi får både en 14 og 16 tommer iPad – ja det er uvist.

Apple har vanen tro ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer. Men kommer der en iPad med så stor skærm, så kan man også godt forvente, at prisen bliver virkelig høj.

Apple har tidligere i oktober annonceret den nye iPad Pro med M2-chippen, Wi-Fi 6E og meget andet. Denne iPad Pro koster i billigste konfiguration 7.999 kroner.

LÆS OGSÅ: Ny iPad Pro med M2-chip kan snart købes

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple har hævet prisen på flere af deres tjenester, som Apple Music og Apple TV+, i en række lande. I Danmark er nogle af tjenesterne også steget i pris. Læs mere om det her.

Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram