Apple hæver priserne på tjenesterne

Apple TV+, Apple Music og Apple One-abonnementerne er steget i pris. Dette gælder også for det danske marked. Se de nye priser her.

Apple Music (Foto: Apple)
Apple Music kom på markedet for mange år siden. I 2016 reklamerede de med, at Apple Music var “Soundtracket til dit liv” og man kunne prøve tjenesten gratis i tre måneder. I 2022 er der en måneds gratis prøveperiode. (Foto: Apple)

Der er generelt prisstigninger på mere eller mindre alt netop nu. Inflationen har for alvor ramt alle markeder og nu også markedet for digitale tjenester.

I løbet af det seneste år har en række tjenester, som Disney+, Netflix og YouTube Premium, hævet priserne. Ligesom Spotify arbejder på at tilbyde Hi-Fi-lyd til en merbetaling.

KOMMENTAR: Hvad sker der, Spotify?

”Trenden” med prisstigninger følger Apple nu også.

Apple hæver nemlig priserne på tværs af deres digitale tjenester som Apple Music, Apple TV+, iCloud og Apple One-abonnementet. Det skriver 9to5mac.com.

Ifølge The Verge, så er det første gang, at Apple har hævet priserne på disse tjenester på det amerikanske marked.

LÆS OGSÅ: YouTube hæver priserne i en række lande

Apple-tjenester stiger også i Danmark

Herhjemme betyder det, at Apple Music stiger 10 kroner om måneden.

Den nye pris bliver derfor 109 kroner om måneden i stedet for 99 kroner for et abonnement til en person. Studerende kan ”nøjes” med 59 kroner om måneden.

Familie4-abonnementet stiger med 20 kroner og nu får en pris på 169 kroner om måneden.

-”Ændringen til Apple Music skyldes en stigning i licensomkostninger, og til gengæld vil kunstnere og sangskrivere tjene mere for streaming af deres musik. Vi fortsætter også med at tilføje innovative funktioner, der gør Apple Music til verdens bedste lytteoplevelse,” lyder det fra Apple.

Apple Music runder 100 millioner sange

Apple TV+ stiger også i en række lande, hvor Danmark er blandt. Her er prisstigningen på 20 kroner om måneden. Dermed koster det fremadrettet 59 kroner om måneden i stedet for 39 kroner.

Apple One-abonnementet er steget til 159 kroner for enkeltpersoner, mens det for familieabonnementet koster 219 kroner om måneden. Med Apple One får du både Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade og iCloud+ (50 GB).

Mere til historien

iCloud abonnementerne er umiddelbart ikke steget – herhjemme i hvert fald. Der er fortsat 5 GB gratis lagerplads med, når du opretter dig på iCloud. Er det ikke nok, så kan du opgradere til iCloud+, hvor du kan vælge om du ønsker 50 GB, 200 GB eller 2 TB lagerplads. Prisen for hver måned er 7 kroner for 50 GB, 25 kroner for 200 GB og 69 kroner for 2 TB.

Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Du skal se denne Apple-event i dag

HUSK: Hvis du elsker ny teknologi, så skal du se med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram