YouTube sætter prisen op på Premium-abonnementer

Prisen på YouTube Premium siger i en række lande.

YouTube
Har du et premium-abonnement til YouTube, så kan du måske se frem til en prisstigning (Foto: Gerd Altmann )

Abonnenter med et Premium-familieabonnement til YouTube skal betale mere for ”det samme”. YouTube sætter nemlig prisen op i en række lande.

Prisen i Norge har umiddelbart fået et hak opad, skriver Tek.no.

Premium-kunder med familieabonnement, der er berørt af prisstigninger, har modtaget en mail med information omkring prisstigningen.

Danmark går fri

Kunder på YouTube Premium i Danmark rammes ikke af prisstigninger.

- "Prisændringerne er kun i USA, Canada, UK, Japan, Indonesien, Brasilien, Tyrkiet og Argentina. Så altså ingen ændringer i Danmark," fortæller Google i Danmark til MereMobil.dk.

Apple-kunderne i Danmark kan derimod imødese prisstigninger på en række Apple-tjenester.

Mange rammes

En række brugere på Reddit har vedhæftet screenshots, hvor der står, at priserne stiger pr. 21. november 2022. Den canadiske bruger ”Dingmah” har blandt andet vist et screenshot, hvor det fremgår, at prisstigningen i Canada er på 5 dollars. Prisen er steget fra 17,99 dollars til 22,99 dollars.

Værst ser det dog umiddelbart ud hos de argentinske brugere, der ikke alene har fået prisen sat op på familieabonnementet, men også på det individuelle Premium-abonnement. Det har tidligere kostet 119 argentinske pesos, men stiger til 389 argentinske pesos, mens familieabonnementet siger fra 179 argentinske pesos til 699 pesos.

Sammenlignet med de danske priser er abonnementerne fortsat meget billige i Argentina.


Screenshots fra Reddit
Screenshots fra Reddit

Prisstigninger i flere lande

I Tyrkiet og Japan har der også været prisstigninger. I Tyrkiet er det både familieabonnementet og studieabonnementet, som er steget. Her er priserne gået fra 29,99 tyrkiske lire til 59,99 tyrkiske lire, samt 9,99 tyrkiske lire til 19,49 tyrkiske lire.

Priser fra flere lande med nye og gamle priser (Kilde: TechCrunch)
Priser fra flere lande med nye og gamle priser (Kilde: TechCrunch)

I Japan er det angiveligt blot familieabonnement, som er steget fra 1,789 japanske yen til 2,280 japanske yen. Også Brasilien og Indonesien har oplevet en stigning på familieabonnementerne.

TechCruch har også fået en kommentar omkring prisstigningerne fra Google

-“We don’t make these decisions lightly, and we realize how hard this may be for our members. This new price reflects the complete value of YouTube Premium and will allow us to develop even more Premium features and continue to support the creators and artists you watch and listen to on YouTube,” lyder det i et statement fra en talsperson fra Google til TechCrunch.

Mere til historien

Det kan være, at premium-kunder på YouTube fremadrettet får endnu en fordel - andet end der ikke er reklamer. Nogle brugere har fået besked om, at hvis de ønsker at se videoer i 4K, så kræver det et abonnement til YouTube Premium.

YouTube arbejder på ny platform

KORT NYT: En ny platform kan måske snart se dagens lys. Der svirrer i hvert fald rygter om, at YouTube planlægger en nyhed til efteråret.

(mere…)
YouTube vil være den nye Netflix

En ny post på YouTubes officielle blog fortæller, at de nu vil til at streame film og serier. En konkurrent til Netflix?

(mere…)
YouTube får nyt design på Android og iPhone

YouTube er i gang med udrulningen af en designændring til Android og iPhone, der giver nye muligheder i fuldskærmsvisning.

(mere…)
BabyShark sætter kæmpe rekord på YouTube

Har du børn, så synger du formentlig “BabyShark” i søvne. Den meget catchy sang har sat kæmpe rekord på YouTube.

(mere…)
Danskernes favorit streamingtjenester afsløret

En ny undersøgelse har tydeligt vist, at danskerne særligt har tre foretrukne streamingtjenster. Undersøgelsen viser også, at tidsforbruget ikke er størst på den som bruges oftest. 

(mere…)
YouTube Music har nu 50 millioner abonnenter

I 2018 blev Google Play Music erstattet af YouTube Music og nu har YouTube Music rundet 50 millioner abonnenter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram