Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

Apple Music runder 100 millioner sange i deres bibliotek (Kilde: Apple)
Apple Music runder 100 millioner sange i deres bibliotek (Kilde: Apple)

Apple har i dag fejret, at de nu har nået milepælen på 100 millioner sange på Apple Music. Og der er blevet reflekteret over væksten hos Apple, lyder det fra Rachel Newman, Apple Musics globale redaktionschef.

Den nye milepæl nås 21 år efter, at iTunes så dagens lys og den første iPod var en realitet. Dengang var der 1.000 sange ”i lommen” og nu er det altså så blevet til 100.000 gange så mange på Apple Music. Det skriver Apple i en pressemeddelelse.

Væksten vil fortsætte og er mere end et tal. For uanset hvilken af de store streaminggiganter, der er tale om, så er det musikkens historie, nutid og fremtid, som brugerne har lige ved hånden eller i lommen.

Udfordrer TikTok nu Spotify og de andre?

Måden musik udgives på har også ændret sig med årene.

Fra 5.000 albums om ugen

I 1960’erne blev der kun udgivet omkring 5.000 nye albums om året. Men den teknologiske udvikling har gjort, at kunstnere i dag både kan skrive og optage sange hurtigt og nemt – og ved et klik udgive den globalt.

I dag leverer 20.000 sangere og sangskrivere nye sange til Apple Music hver dag.

Netop fordi udvalget af sange er blevet så stort, så er det også op til streamingtjenesterne at præsenterer brugerne for den musik, som forventes den enkelte lytter, finder interessant.

Apple vil forsøge at hjælpe brugerne med, at blive klogere på musikken. For både kunstnere og brugere sker det via den nye Apple Music Today-serie, hvor der hver dag vælges en ny sang. Dette for at fremhæve sangen og fortælle den enkelte sangs historie.

Mere til historien

Apple vil angiveligt senere i år lancere en app, som hedder Apple Classical, der er særligt til klassisk musik. Denne vil forventeligt komme inden udgangen af 2022.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram