iPhone 14-serien og nye Apple Watches er i handlen

Salgsstarten er netop gået for en række af de nye produkter, som Apple præsenterede tidligere på måneden. Du kan nu købe iPhone 14-serien og Apple Watch SE og Series 8.

iPhone 14 Plus
iPhone 14 Plus kommer først i handlen fredag den 7. oktober, mens iPhone 14, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max alle lander i butikkerne i dag (red. fredag den 16. september 2022). (Foto: Apple)

Apple præsenterede tidligere på ugen en række nye produkter. Flere af disse er nu klar i handlen, selvom der er et par enkelte af dem, som først kommer i handlen senere.

I dag er den officielle salgsstart dog på ”flagskibs-modellerne” i iPhone 14-serien – de såkaldte Pro-modeller. Ligesom iPhone 14 også er klar på hylderne, mens du skal vente, hvis du ønsker iPhone 14 Plus. Dette års iPhone-serie kommer i flere forskellige farver. Du kan få et overblik over, hvilke farver de forskellige modeller kommer i.

Forudbestillingerne på iPhone 14 Plus skuffer

Apple var ved samme event også klar med tre nye Apple Watch-modeller. De to af dem er også klar i butikkerne i dag. Dette er Apple Watch SE (2. generation), som er den prisvenlige model, samt Apple Watch Series 8, der er dette års model af det bedste smartwatch, vi har været vant til. Men i år er Apple klar med et endnu vildere – nemlig Apple Watch Ultra, som først kommer i handlen i næste uge.

Du kan nu købe:

  • iPhone 14
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Pro Max
  • Apple Watch SE (2. generation)
  • Apple Watch Series 8

Mens du altså skal vente på, at nedenstående produkter har salgsstart:

  • iPhone 14 Plus (fredag den 7. oktober 2022)
  • Apple Watch Ultra (fredag den 23. september 2022)
  • AirPods Pro (2. generation) (fredag den 23. september 2022)

Så stort batteri har Apple Watch Ultra

Normalt har nye iPhones betydet, at de ældre modeller er faldet i pris, men i år har det i skrivende stund været lige modsat – i hvert fald de officielle priser fra Apple.

Mere til historien

I iOS 16 er en ny funktion en realitet. Den kan nemlig detektere om du forsøger, at forbinde et sæt falske AirPods til telefonen. De virker, men gør dig blot klar over, at de ikke er originale.

Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram