iPhone 14-serien og nye Apple Watches er i handlen

Salgsstarten er netop gået for en række af de nye produkter, som Apple præsenterede tidligere på måneden. Du kan nu købe iPhone 14-serien og Apple Watch SE og Series 8.

iPhone 14 Plus
iPhone 14 Plus kommer først i handlen fredag den 7. oktober, mens iPhone 14, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max alle lander i butikkerne i dag (red. fredag den 16. september 2022). (Foto: Apple)

Apple præsenterede tidligere på ugen en række nye produkter. Flere af disse er nu klar i handlen, selvom der er et par enkelte af dem, som først kommer i handlen senere.

I dag er den officielle salgsstart dog på ”flagskibs-modellerne” i iPhone 14-serien – de såkaldte Pro-modeller. Ligesom iPhone 14 også er klar på hylderne, mens du skal vente, hvis du ønsker iPhone 14 Plus. Dette års iPhone-serie kommer i flere forskellige farver. Du kan få et overblik over, hvilke farver de forskellige modeller kommer i.

Forudbestillingerne på iPhone 14 Plus skuffer

Apple var ved samme event også klar med tre nye Apple Watch-modeller. De to af dem er også klar i butikkerne i dag. Dette er Apple Watch SE (2. generation), som er den prisvenlige model, samt Apple Watch Series 8, der er dette års model af det bedste smartwatch, vi har været vant til. Men i år er Apple klar med et endnu vildere – nemlig Apple Watch Ultra, som først kommer i handlen i næste uge.

Du kan nu købe:

  • iPhone 14
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Pro Max
  • Apple Watch SE (2. generation)
  • Apple Watch Series 8

Mens du altså skal vente på, at nedenstående produkter har salgsstart:

  • iPhone 14 Plus (fredag den 7. oktober 2022)
  • Apple Watch Ultra (fredag den 23. september 2022)
  • AirPods Pro (2. generation) (fredag den 23. september 2022)

Så stort batteri har Apple Watch Ultra

Normalt har nye iPhones betydet, at de ældre modeller er faldet i pris, men i år har det i skrivende stund været lige modsat – i hvert fald de officielle priser fra Apple.

Mere til historien

I iOS 16 er en ny funktion en realitet. Den kan nemlig detektere om du forsøger, at forbinde et sæt falske AirPods til telefonen. De virker, men gør dig blot klar over, at de ikke er originale.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram