Så stort batteri har Apple Watch Ultra

Apple sender de nye Apple Watches i handlen om kort tid og Apple Watch Ultra har et markant større batteri end tidligere modeller. Se hvor stort batteriet er på de forskellige modeller.

Forskellige watchfaces er klar med watchOS 9 sammen med nye features og funktioner (Foto: Apple)
Forskellige watchfaces er klar med watchOS 9 sammen med nye features og funktioner (Foto: Apple)

Da Apple i sidste uge afholdt deres store årlige iPhone-event, hvor de også præsenterede Apple Watches, løftede de også sløret for den nye Apple Watch Ultra model.

Og Apple Watch Ultra kommer ikke alene med nogle funktioner og en pris, som er anderledes end de ”normale” smartwatches fra Apple.

Ifølge MySmartPrice, så kommer det nye Apple Watch Ultra med et batteri på 542 mAh, mens det store (45mm) Apple Watch Series 8 ”kun” har et 308 mAh batteri. Dermed er batteriet i Apple Watch Ultra altså 76 procent større.

Dokumentet, som MySmartPrice refererer til, bekræfter også, at Apple Watch Series 8 har samme CPU som Apple Watch Series 6 og Series 7.

Apple Watch Series 3 udgår

Apple Watch Series 8 (41mm) har et batteri på 282, hvilket er næsten identisk med Apple Watch Series 7, der har 284 mAh. Denne meget lille forskel vil formegentlig ikke kunne opleves af brugeren. Apple lover også brugerne samme batteritid, som tidligere modeller, hvilket er ”all-day”.

Mens Apple siger, at brugerne på Apple Watch Ultra kan forvente op til 36 timers batteritid ved normal brug, mens det vil kunne holde op til 60 timer på ”Low Power Mode”. Det er dermed det Apple Watch med længst batteritid nogensinde.

Apple sender det nye Apple Watch Ultra på markedet fredag den 23. september 2022. Mens Apple Watch SE (2. generation) og Apple Watch Series 8 kommer i handlen fredag den 16. september 2022.

Apple Watch Series 8 kan registrere bilulykker

Mere til historien

Low Power Mode er en ny funktion, der kom sammen med watchOS 9. Low Power Mode forlænger batteritiden ved at slå nogle features fra, som ”always-on skærm og flere andre funktioner.

Læs også:
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram