Så stort batteri har Apple Watch Ultra

Apple sender de nye Apple Watches i handlen om kort tid og Apple Watch Ultra har et markant større batteri end tidligere modeller. Se hvor stort batteriet er på de forskellige modeller.

Forskellige watchfaces er klar med watchOS 9 sammen med nye features og funktioner (Foto: Apple)
Forskellige watchfaces er klar med watchOS 9 sammen med nye features og funktioner (Foto: Apple)

Da Apple i sidste uge afholdt deres store årlige iPhone-event, hvor de også præsenterede Apple Watches, løftede de også sløret for den nye Apple Watch Ultra model.

Og Apple Watch Ultra kommer ikke alene med nogle funktioner og en pris, som er anderledes end de ”normale” smartwatches fra Apple.

Ifølge MySmartPrice, så kommer det nye Apple Watch Ultra med et batteri på 542 mAh, mens det store (45mm) Apple Watch Series 8 ”kun” har et 308 mAh batteri. Dermed er batteriet i Apple Watch Ultra altså 76 procent større.

Dokumentet, som MySmartPrice refererer til, bekræfter også, at Apple Watch Series 8 har samme CPU som Apple Watch Series 6 og Series 7.

Apple Watch Series 3 udgår

Apple Watch Series 8 (41mm) har et batteri på 282, hvilket er næsten identisk med Apple Watch Series 7, der har 284 mAh. Denne meget lille forskel vil formegentlig ikke kunne opleves af brugeren. Apple lover også brugerne samme batteritid, som tidligere modeller, hvilket er ”all-day”.

Mens Apple siger, at brugerne på Apple Watch Ultra kan forvente op til 36 timers batteritid ved normal brug, mens det vil kunne holde op til 60 timer på ”Low Power Mode”. Det er dermed det Apple Watch med længst batteritid nogensinde.

Apple sender det nye Apple Watch Ultra på markedet fredag den 23. september 2022. Mens Apple Watch SE (2. generation) og Apple Watch Series 8 kommer i handlen fredag den 16. september 2022.

Apple Watch Series 8 kan registrere bilulykker

Mere til historien

Low Power Mode er en ny funktion, der kom sammen med watchOS 9. Low Power Mode forlænger batteritiden ved at slå nogle features fra, som ”always-on skærm og flere andre funktioner.

Læs også:
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Rigtigt flot Android-smartwatch til en god pris
(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram