WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

watchOS 9 er på vej til efteråret 2022 (Foto: Apple)
watchOS 9 er på vej til efteråret 2022 (Foto: Apple)

Apple fremviste i mandags ved åbningskeynoten på WWDC et smugkig på de kommende softwareopdateringer til de forskellige produkter. Det betød også, at der blev fremvist, hvad vi kan forvente på watchOS-platformen.

Måske ikke overraskende, så er der kommet fokus på sundhed i form af nye muligheder til træning, søvn og medicin. Det skriver Engadget.

WatchOS 9 har opgraderet appen Træning med personligt tilpassede træninger, hvilket gør det muligt at sammensætte træning, der også inkluderer intervaller med træning og hvile.

Brugerne kan også få notifikationer for tempo, puls og rytme.

LÆS OGSÅ: Udgår Apple Watch Series 3?

Generelt er der mange flere detaljerede informationer med i den opdaterede version, hvor man kan gå i dybden med skridtlængde, kontakttid med jorden m.m.

Svømmere har også fået en gevaldig opgradering. Hvor der eksempelvis kan måles på antal svømmetag og hvor lang tid det tager, at svømme en bane.

Opgradering er der også at finde på ”restitutionen” i form af søvn. WatchOS 9 tager signaler fra accelerometeret og pulsmåleren for at registrere, hvilken søvn (REM-, Core- eller dyb søvn) brugeren er i.

Ny sundhedsfunktion

Apple er også klar med en ny funktion i Sundheds-appen til iPhone og Apple Watch, der skal hjælpe brugerne med at holde styr på, hvornår de skal tage deres medicin, vitaminer, kosttilskud m.m.

OVERBLIK: De vigtigste nyheder i iOS 16

Med watchOS 9 får du også fire nye watchfaces (urskiver), samt en række nye muligheder med overvågning af atrieflimren. Har du allerede fået det konstateret ved lægen, så kan du også drage nytte af dit Apple Watch. Ligesom det er muligt, at printe målinger ud via en PDF.

WatchOS 9 er ude i betaversion til udviklerne, mens den offentlige betaversion nok også er klar indenfor den næste måneds tid.

Den endelige version af watchOS 9 er klar til efteråret – traditionen tro samtidig med den næste store iOS-version.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Er man til triatlon så er der også nu en ny træningsmulighed, som hedder multisport. Den skifter mellem de forskellige sportsgrene; løb, cykling og svømning.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram