WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

watchOS 9 er på vej til efteråret 2022 (Foto: Apple)
watchOS 9 er på vej til efteråret 2022 (Foto: Apple)

Apple fremviste i mandags ved åbningskeynoten på WWDC et smugkig på de kommende softwareopdateringer til de forskellige produkter. Det betød også, at der blev fremvist, hvad vi kan forvente på watchOS-platformen.

Måske ikke overraskende, så er der kommet fokus på sundhed i form af nye muligheder til træning, søvn og medicin. Det skriver Engadget.

WatchOS 9 har opgraderet appen Træning med personligt tilpassede træninger, hvilket gør det muligt at sammensætte træning, der også inkluderer intervaller med træning og hvile.

Brugerne kan også få notifikationer for tempo, puls og rytme.

LÆS OGSÅ: Udgår Apple Watch Series 3?

Generelt er der mange flere detaljerede informationer med i den opdaterede version, hvor man kan gå i dybden med skridtlængde, kontakttid med jorden m.m.

Svømmere har også fået en gevaldig opgradering. Hvor der eksempelvis kan måles på antal svømmetag og hvor lang tid det tager, at svømme en bane.

Opgradering er der også at finde på ”restitutionen” i form af søvn. WatchOS 9 tager signaler fra accelerometeret og pulsmåleren for at registrere, hvilken søvn (REM-, Core- eller dyb søvn) brugeren er i.

Ny sundhedsfunktion

Apple er også klar med en ny funktion i Sundheds-appen til iPhone og Apple Watch, der skal hjælpe brugerne med at holde styr på, hvornår de skal tage deres medicin, vitaminer, kosttilskud m.m.

OVERBLIK: De vigtigste nyheder i iOS 16

Med watchOS 9 får du også fire nye watchfaces (urskiver), samt en række nye muligheder med overvågning af atrieflimren. Har du allerede fået det konstateret ved lægen, så kan du også drage nytte af dit Apple Watch. Ligesom det er muligt, at printe målinger ud via en PDF.

WatchOS 9 er ude i betaversion til udviklerne, mens den offentlige betaversion nok også er klar indenfor den næste måneds tid.

Den endelige version af watchOS 9 er klar til efteråret – traditionen tro samtidig med den næste store iOS-version.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Er man til triatlon så er der også nu en ny træningsmulighed, som hedder multisport. Den skifter mellem de forskellige sportsgrene; løb, cykling og svømning.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Apple vil fra 2024 benytte chips fra USA og Europa

Apples topchef, Tim Cook, har udtalt at han i fremtiden vil se nærmere mod USA og Europa, når der skal indkøbes chips til produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram