WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

watchOS 9 er på vej til efteråret 2022 (Foto: Apple)
watchOS 9 er på vej til efteråret 2022 (Foto: Apple)

Apple fremviste i mandags ved åbningskeynoten på WWDC et smugkig på de kommende softwareopdateringer til de forskellige produkter. Det betød også, at der blev fremvist, hvad vi kan forvente på watchOS-platformen.

Måske ikke overraskende, så er der kommet fokus på sundhed i form af nye muligheder til træning, søvn og medicin. Det skriver Engadget.

WatchOS 9 har opgraderet appen Træning med personligt tilpassede træninger, hvilket gør det muligt at sammensætte træning, der også inkluderer intervaller med træning og hvile.

Brugerne kan også få notifikationer for tempo, puls og rytme.

LÆS OGSÅ: Udgår Apple Watch Series 3?

Generelt er der mange flere detaljerede informationer med i den opdaterede version, hvor man kan gå i dybden med skridtlængde, kontakttid med jorden m.m.

Svømmere har også fået en gevaldig opgradering. Hvor der eksempelvis kan måles på antal svømmetag og hvor lang tid det tager, at svømme en bane.

Opgradering er der også at finde på ”restitutionen” i form af søvn. WatchOS 9 tager signaler fra accelerometeret og pulsmåleren for at registrere, hvilken søvn (REM-, Core- eller dyb søvn) brugeren er i.

Ny sundhedsfunktion

Apple er også klar med en ny funktion i Sundheds-appen til iPhone og Apple Watch, der skal hjælpe brugerne med at holde styr på, hvornår de skal tage deres medicin, vitaminer, kosttilskud m.m.

OVERBLIK: De vigtigste nyheder i iOS 16

Med watchOS 9 får du også fire nye watchfaces (urskiver), samt en række nye muligheder med overvågning af atrieflimren. Har du allerede fået det konstateret ved lægen, så kan du også drage nytte af dit Apple Watch. Ligesom det er muligt, at printe målinger ud via en PDF.

WatchOS 9 er ude i betaversion til udviklerne, mens den offentlige betaversion nok også er klar indenfor den næste måneds tid.

Den endelige version af watchOS 9 er klar til efteråret – traditionen tro samtidig med den næste store iOS-version.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

Er man til triatlon så er der også nu en ny træningsmulighed, som hedder multisport. Den skifter mellem de forskellige sportsgrene; løb, cykling og svømning.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram