Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

Apple Watch Series 3
Apple Watch Series 3 udgår formegentlig til efteråret fra det officielle Apple-sortiment (Foto: Apple)

Det billigste Apple Watch på markedet får ikke den næste store watchOS 9-opdatering. Apple Watch Series 3 kom på markedet i 2017 og nu er det måske tid til, at uret bliver ”sendt på pension”. Det spekuleres der i hvert fald gevaldigt i.

Apple har nemlig offentliggjort et blogindlæg på deres hjemmeside, hvor der står, at opdateringen kommer til Apple Watch Series 4 og senere, som er parret med en iPhone 8 eller nyere og iPhone SE (2020) eller senere, der har iOS 16.

Dermed tyder det på, at Apple Watch Series 3 ikke får opdateringen, derfor kan det være, at uret udgår fra sortimentet. Det vil heller ikke være helt overraskende. Analytikeren Ming-Chi Kuo var i foråret ude med forudsigelsen om, at Apple Watch Series 3 udgår til efteråret.

Apple Watch Series 4 havde i øvrigt kun et år på markedet før Apple tog det ud af sortimentet. Det kom på markedet i september 2018 og udgik året efter (september 2019).

Apple Watch Series 4 er udgået - Series 3 billigere

I Apples officielle sortiment finder vi lige nu:

  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Series 7
  • Apple Watch Nike
  • Apple Watch Studio.

Det ventes, at Apple i år er klar med tre nye Apple Watch-modeller. Disse vil formegentlig være Apple Watch SE (2. Generation), Apple Watch Series 8 og det mere hårdføre Apple Watch “Explorer Edition”.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

Apple har ikke kommenteret på rygterne.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

MereMobil.dk dækker Apples lancering til efteråret, hvor det er spændende om Apple Watch Series 3 og iPhone-minivarianten udgår.

Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram