Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

Apple Watch Series 3
Apple Watch Series 3 udgår formegentlig til efteråret fra det officielle Apple-sortiment (Foto: Apple)

Det billigste Apple Watch på markedet får ikke den næste store watchOS 9-opdatering. Apple Watch Series 3 kom på markedet i 2017 og nu er det måske tid til, at uret bliver ”sendt på pension”. Det spekuleres der i hvert fald gevaldigt i.

Apple har nemlig offentliggjort et blogindlæg på deres hjemmeside, hvor der står, at opdateringen kommer til Apple Watch Series 4 og senere, som er parret med en iPhone 8 eller nyere og iPhone SE (2020) eller senere, der har iOS 16.

Dermed tyder det på, at Apple Watch Series 3 ikke får opdateringen, derfor kan det være, at uret udgår fra sortimentet. Det vil heller ikke være helt overraskende. Analytikeren Ming-Chi Kuo var i foråret ude med forudsigelsen om, at Apple Watch Series 3 udgår til efteråret.

Apple Watch Series 4 havde i øvrigt kun et år på markedet før Apple tog det ud af sortimentet. Det kom på markedet i september 2018 og udgik året efter (september 2019).

Apple Watch Series 4 er udgået - Series 3 billigere

I Apples officielle sortiment finder vi lige nu:

  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Series 7
  • Apple Watch Nike
  • Apple Watch Studio.

Det ventes, at Apple i år er klar med tre nye Apple Watch-modeller. Disse vil formegentlig være Apple Watch SE (2. Generation), Apple Watch Series 8 og det mere hårdføre Apple Watch “Explorer Edition”.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

Apple har ikke kommenteret på rygterne.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

MereMobil.dk dækker Apples lancering til efteråret, hvor det er spændende om Apple Watch Series 3 og iPhone-minivarianten udgår.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram