Analytiker: Apple Watch Series 3 udgår til efteråret

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple Watch Series 3 udgår af sortimentet til efteråret, når nye modeller annonceres.

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 3, Series 6 og Series 7 - som det ses på billedet, så er kanten blevet markant mindre med årene.

Det kan tyde på, at Apple vil stryge Apple Watch Series 3 fra sortimentet til efteråret. Her er det fem år siden, at Series 3-modellen kom på markedet (september 2017red.).

Ifølge analytiker Ming-Chi Kuo kan det være enden på livstiden for Apple Watch Series 3.

Grunden til, at Series 3 udgår skulle angiveligt være, at det mangler lidt ”power” rent teknisk i forhold til den kommende watchOS-version. Series 3 har en S3-chip. Det skriver Macrumors.

Apple Watch kan bestå af tre modeller i 2022

Series 3 har i nogle år været det billigste alternativ, til dem som ønsker et Apple Watch. Her kan du alt efter model være ”kørende” for enten 1.699 kroner eller 1.999 kroner.

Apple Watch SE er et godt alternativ

Næst efter Series 3 er det netop nu Apple Watch SE, der er det billigste. Her får du den billigste model for 2.299 kroner. Det vil derfor være spændende, om Apple Watch SE forbliver i sortimentet og måske komme under den ”psykologiske-prisgrænse” på 2.000 kroner.

Modsat Series 3’s S3-chip, så har Apple Watch SE en S5-chip og derfor ventes denne model, at have et par år i sig endnu.

ANMELDELSE: Derfor er Apple Watch SE et godt køb

Det ventes, at vi senere i år får en stor opdatering, som formentlig vil hedde watchOS 9. Den understøtter formentlig fra Series 4 og frem. Dette bliver vi formentlig klogere på til Apples WWDC-udviklerkonference, som normalt afholdes i starten af juni.

Apple Watch 7 – ændringer i designet kan være på vej

I efteråret bliver vi klogere på om Apple tager Series 3 ud af sortimentet – og om vi får to nye modeller, som rygterne siger. Det rygtes nemlig, at Apple vil annoncere Apple Watch Series 8 og anden generation af Apple Watch SE.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Med watchOS 7.5-opdateringen sidste år blev det nødvendigt for ejere af Apple Watch Series 3, at ophæve pardannelsen og parre igen med iPhonen, når de skal opdatere watchOS. Dette skyldes manglen på intern hukommelse.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram