Analytiker: Apple Watch Series 3 udgår til efteråret

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple Watch Series 3 udgår af sortimentet til efteråret, når nye modeller annonceres.

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 3, Series 6 og Series 7 – som det ses på billedet, så er kanten blevet markant mindre med årene.

Det kan tyde på, at Apple vil stryge Apple Watch Series 3 fra sortimentet til efteråret. Her er det fem år siden, at Series 3-modellen kom på markedet (september 2017red.).

Ifølge analytiker Ming-Chi Kuo kan det være enden på livstiden for Apple Watch Series 3.

Grunden til, at Series 3 udgår skulle angiveligt være, at det mangler lidt ”power” rent teknisk i forhold til den kommende watchOS-version. Series 3 har en S3-chip. Det skriver Macrumors.

Apple Watch kan bestå af tre modeller i 2022

Series 3 har i nogle år været det billigste alternativ, til dem som ønsker et Apple Watch. Her kan du alt efter model være ”kørende” for enten 1.699 kroner eller 1.999 kroner.

Apple Watch SE er et godt alternativ

Næst efter Series 3 er det netop nu Apple Watch SE, der er det billigste. Her får du den billigste model for 2.299 kroner. Det vil derfor være spændende, om Apple Watch SE forbliver i sortimentet og måske komme under den ”psykologiske-prisgrænse” på 2.000 kroner.

Modsat Series 3’s S3-chip, så har Apple Watch SE en S5-chip og derfor ventes denne model, at have et par år i sig endnu.

ANMELDELSE: Derfor er Apple Watch SE et godt køb

Det ventes, at vi senere i år får en stor opdatering, som formentlig vil hedde watchOS 9. Den understøtter formentlig fra Series 4 og frem. Dette bliver vi formentlig klogere på til Apples WWDC-udviklerkonference, som normalt afholdes i starten af juni.

Apple Watch 7 – ændringer i designet kan være på vej

I efteråret bliver vi klogere på om Apple tager Series 3 ud af sortimentet – og om vi får to nye modeller, som rygterne siger. Det rygtes nemlig, at Apple vil annoncere Apple Watch Series 8 og anden generation af Apple Watch SE.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Med watchOS 7.5-opdateringen sidste år blev det nødvendigt for ejere af Apple Watch Series 3, at ophæve pardannelsen og parre igen med iPhonen, når de skal opdatere watchOS. Dette skyldes manglen på intern hukommelse.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram