Apple Watch kan bestå af tre modeller i 2022

3

Rygterne om næste års Apple Watch-modeller er godt i gang og skal man tro Ming-Chi Kuo, så byder 2022 på tre nye modeller.

Apple Watch guide
Apple Watch Series 6, Apple Watch SE og Apple Watch Series 5 kan alle noget forskelligt. Og med Series 7 kom flere nye ting til. Det ventes også, at Apple Watch Series 8 vil bringe noget nyt med sig. (Foto: MereMobil.dk)

Den respekterede analytiker Ming-Chi Kuo mener, at Apple planlægger lanceringen af tre nye Apple Watch modeller i 2022. 

I en note til investorer, som MacRumors har opsnappet, lyder det fra Ming-Chi Kuo at han tror Apple Watch-serien vil bestå af tre modeller.

Dermed ventes det, at Apple Watch Series 8 vil bestå af det ”normale” ur, en ny generation af Apple Watch SE og en mere ekstrem sportsvariant. Den første Apple Watch SE-model kom tilbage i 2020.

ANMELDELSE: Apple Watch SE – folkets smartwatch

Bloomberg har også haft omtalt rygterne tidligere om den nye ”ekstrem sports”-model.

Målgruppen er angiveligt atleter, hikere og andre, som har brug for et ur under mere ekstreme forhold. Det stemmer også overens med rygter, som har floreret siden sommeren 2021.

Extremsport-version af Apple Watch på vej

Ellers er det begrænset, hvad der er kendskab til om den kommende generation af Apple Watch SE. Men det ventes, at Apple Watch Series 8 kommer med nye sundhedsfeatures som overvågning af blodsukkeret. 

Apple Watch Series 7 – alt du skal vide

Der er ingen forlydender om Apple Watch 8 også vil komme i en særlig Nike-model.

Ifølge Ming-Chi Kuo, så vil alle Apple Watch 8 modellerne komme på markedet i andet halvår af 2022.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Kuos notater afslører også lidt informationb om kommende iPhone SE-model og anden generation af AirPods Pro, som ventes at komme i 2022. Der var også informationer om de første to generationer af Apples mixed reality headset. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer