Extremsport-version af Apple Watch på vej

5

RYGTER: Apple Watch er klar til extremsport i 2022, forlyder det ifølge et stort nyhedsmedie.

Apple Watch sport
(Foto: Karolina Grabowska)

Apple arbejder angiveligt på nye Apple Watch-versioner, der byder på hastighedsforbedringer samt måling af kropstemperatur og blodsukker. En særlig extremsportsudgave skulle også være på vej samt en ny version af Apple Watch SE, der er Apples lowend-ur, skriver Bloomberg.

Når Apple Watch Series 7 lander senere i år, vil kan vi her se frem til en ny skærm og forbedrede trådløse forbindelser.

Alle nyhederne introduceres dog ikke i år.

Ifølge Bloomberg har Apple tidligere haft som mål at indbygge måling af kropstemperatur i Apple Watch, men nu ser det ud til, at dette vil blive inkluderet i en 2022-opdatering.

Også målingen af blodsukker er en interessant tilføjelse, der uden tvivl vil hjælpe diabetikere til let at holde øje med deres glukoseniveau. Her mener Bloomberg dog, at vi er nogle år uden i fremtiden, inden denne funktion rammer Apple Watch.

Det er ikke første gang, der er rygter om blodsukker-måling i Apple Watch. Andre rygter har også talt om måling af alkohol.

Årets modeller skulle i øvrigt blive en smule tykkere, men ikke noget der er mærkbart for brugeren.

Apple Watch Series 7 kommer med ultra-wideband, hvilket er den samme teknologi, der benyttes i AirTag. Tilføjelse af ultra-wideband gør det derfor muligt at finde Apple Watch via Apples Find-netværk som også AirTag og senest AirPods er blevet en del af.

Den særlige adventure- eller explorerversion af Apple Watch kommer angiveligt først i 2022. Målet er, at Apple skal have et produkt, der kan konkurrere mod lignende produkter fra Garmin og Casio, skriver Bloomberg.

Bloomberg angiver ikke kilder til rygterne, men skriver dog, at en talsperson fra Apple ikke ville kommentere på historien. Det er dog ikke første gang, at mediet skriver om et ruggedized Apple Watch. Seneste omtalte vi det i marts måned.

LÆS OGSÅ: Godt nyt til ejere af Apple Watch Series 3

Mere til historien

Apple Watch er en del af kategorien wearables, home and accessories der det seneste regnskabsår omsatte for 30 milliarder dollars.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer