Extremsport-version af Apple Watch på vej

RYGTER: Apple Watch er klar til extremsport i 2022, forlyder det ifølge et stort nyhedsmedie.

Apple Watch sport
(Foto: Karolina Grabowska)

Apple arbejder angiveligt på nye Apple Watch-versioner, der byder på hastighedsforbedringer samt måling af kropstemperatur og blodsukker. En særlig extremsportsudgave skulle også være på vej samt en ny version af Apple Watch SE, der er Apples lowend-ur, skriver Bloomberg.

Når Apple Watch Series 7 lander senere i år, vil kan vi her se frem til en ny skærm og forbedrede trådløse forbindelser.

Alle nyhederne introduceres dog ikke i år.

Ifølge Bloomberg har Apple tidligere haft som mål at indbygge måling af kropstemperatur i Apple Watch, men nu ser det ud til, at dette vil blive inkluderet i en 2022-opdatering.

Også målingen af blodsukker er en interessant tilføjelse, der uden tvivl vil hjælpe diabetikere til let at holde øje med deres glukoseniveau. Her mener Bloomberg dog, at vi er nogle år uden i fremtiden, inden denne funktion rammer Apple Watch.

Det er ikke første gang, der er rygter om blodsukker-måling i Apple Watch. Andre rygter har også talt om måling af alkohol.

Årets modeller skulle i øvrigt blive en smule tykkere, men ikke noget der er mærkbart for brugeren.

Apple Watch Series 7 kommer med ultra-wideband, hvilket er den samme teknologi, der benyttes i AirTag. Tilføjelse af ultra-wideband gør det derfor muligt at finde Apple Watch via Apples Find-netværk som også AirTag og senest AirPods er blevet en del af.

Den særlige adventure- eller explorerversion af Apple Watch kommer angiveligt først i 2022. Målet er, at Apple skal have et produkt, der kan konkurrere mod lignende produkter fra Garmin og Casio, skriver Bloomberg.

Bloomberg angiver ikke kilder til rygterne, men skriver dog, at en talsperson fra Apple ikke ville kommentere på historien. Det er dog ikke første gang, at mediet skriver om et ruggedized Apple Watch. Seneste omtalte vi det i marts måned.

LÆS OGSÅ: Godt nyt til ejere af Apple Watch Series 3

SE OGSÅ: Se prisen på Apple Watch hos Call me Sponseret link

Mere til historien

Apple Watch er en del af kategorien wearables, home and accessories der det seneste regnskabsår omsatte for 30 milliarder dollars.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram