Extremsport-version af Apple Watch på vej

RYGTER: Apple Watch er klar til extremsport i 2022, forlyder det ifølge et stort nyhedsmedie.

Apple Watch sport
(Foto: Karolina Grabowska)

Apple arbejder angiveligt på nye Apple Watch-versioner, der byder på hastighedsforbedringer samt måling af kropstemperatur og blodsukker. En særlig extremsportsudgave skulle også være på vej samt en ny version af Apple Watch SE, der er Apples lowend-ur, skriver Bloomberg.

Når Apple Watch Series 7 lander senere i år, vil kan vi her se frem til en ny skærm og forbedrede trådløse forbindelser.

Alle nyhederne introduceres dog ikke i år.

Ifølge Bloomberg har Apple tidligere haft som mål at indbygge måling af kropstemperatur i Apple Watch, men nu ser det ud til, at dette vil blive inkluderet i en 2022-opdatering.

Også målingen af blodsukker er en interessant tilføjelse, der uden tvivl vil hjælpe diabetikere til let at holde øje med deres glukoseniveau. Her mener Bloomberg dog, at vi er nogle år uden i fremtiden, inden denne funktion rammer Apple Watch.

Det er ikke første gang, der er rygter om blodsukker-måling i Apple Watch. Andre rygter har også talt om måling af alkohol.

Årets modeller skulle i øvrigt blive en smule tykkere, men ikke noget der er mærkbart for brugeren.

Apple Watch Series 7 kommer med ultra-wideband, hvilket er den samme teknologi, der benyttes i AirTag. Tilføjelse af ultra-wideband gør det derfor muligt at finde Apple Watch via Apples Find-netværk som også AirTag og senest AirPods er blevet en del af.

Den særlige adventure- eller explorerversion af Apple Watch kommer angiveligt først i 2022. Målet er, at Apple skal have et produkt, der kan konkurrere mod lignende produkter fra Garmin og Casio, skriver Bloomberg.

Bloomberg angiver ikke kilder til rygterne, men skriver dog, at en talsperson fra Apple ikke ville kommentere på historien. Det er dog ikke første gang, at mediet skriver om et ruggedized Apple Watch. Seneste omtalte vi det i marts måned.

LÆS OGSÅ: Godt nyt til ejere af Apple Watch Series 3

SE OGSÅ: Se prisen på Apple Watch hos Call me %%%%

Mere til historien

Apple Watch er en del af kategorien wearables, home and accessories der det seneste regnskabsår omsatte for 30 milliarder dollars.

Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram