Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

Apple Watch Series 8 rygtes, at se sådan her ud med en mere flad skærm (Kilde: Jon Prosser)
Apple Watch Series 8 rygtes, at se sådan her ud med en mere flad skærm (Kilde: Jon Prosser)

Der florerer en masse rygter og spekulationer om det kommende Apple Watch, som ventes at vil få navnet Apple Watch Series 8. Et af de mere hårdnakkede rygter er, at det vil få et helt nyt design.

I Jon Prosser’s seneste YouTube-video kommer han ind på oplysninger fra ”ShrimpApplePro”, der mener, at det kommende Apple Watch vil få ”flad skærm” og minde meget om det, som også var rygtet om Apple Watch Series 7 før dette blev lanceret. Det skriver Macrumors.

Apple Watch Series 7 – nye bud på designet

Det er derfor uvist om det også denne gang – blot er rygter eller der er hold i det.

Apple Watch Series 8: HERE YOU GO! Redesign

Stor ændring

Jon Prosser har afsløret dette billede, som angiveligt skulle være sådan, at Apple Watch Series 7 vil se ud. (Kilde: Jon Prosser)
Jon Prosser afslørede i august dette billede, som angiveligt skulle være sådan, at Apple Watch Series 7 vil se ud. Det minder måske mere om det, som måske bliver Apple Watch Series 8 - eller? (Kilde: Jon Prosser)

Holder rygterne, kan dette blive den største designændring til Apple Watch i mange år.

De senere år er de største forandringer, at kanten på skærmen er blevet mindre og mindre.

Apple Watch Series 7 blev præsenteret i september 2021 og vi skal formegentlig vente indtil september i år , ør vi bliver klogere på Apple Watch Series 8 - medmindre vi får et lille smugkig på det til Apples kommende udviklerkonference WWDC, som finder sted i juni måned. Helt præcist fra den 6. juni til den 10. juni.

Tre modeller

Holder rygterne stik, så vil Apple lancere tre forskellige Apple Watch modeller i 2022.

Disse vil være Apple Watch Series 8, Apple Watch SE (2. generation) og Apple Watch “Explorer Edition”, som er en ny variant, der er mere hårdfør.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt – både interessante rygter, men også officielle udmeldinger fra Apple.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Du kan finde flere billeder af det måske kommende Apple Watch Series 8 på MacRumors.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram