Apple Watch Series 3 udgår

Det hidtil billigste Apple Watch, som er Series 3, udgår nu af Apples sortiment.

Apple Watch Series 3 (Foto: Apple)
Apple Watch Series 3 (Foto: Apple)

Skal du have fingrene i et billigt Apple Watch, så har Series 3 været det billigste på markedet frem til nu., men nu er det udgået af Apples officielle sortiment.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan finde det i handlen i en stund endnu. Der kan nemlig være lagre, som skal tømmes. Derfor kan du være heldig, at det lige nu fås endnu billigere end hidtil.

Apple Watch SE (2. generation) pris og tilgængelighed

Apple Watch Series 3 kom på markedet tilbage i 2017, så det er altså fem år, det har haft i det officielle line-up fra Apple. Det var det første Apple Watch med 4G LTE-forbindelse. I forhold til de nyere versioner, så mangler Series 3 blandt andet faldregistrering, som eksempelvis første generation af Apple Watch SE har.

Uret understøtter ikke watchOS 9, der er den næste store softwareopdatering til Apple Watch. Den frigives til download mandag den 12. september 2022.

Ved Apple Watch Series 3 ikke understøtter denne, så vil det altså være softwaremæssigt ”bagud”, hvis man ønsker nogle af de nyeste funktioner. Til gengæld kan du komme billigt ”i gang” med et Apple Watch.

Du kan se de dagsaktuelle priser på Pricerunner.dk, hvor du blandt andet kan finde 38 mm modellen til 1.444 kroner.

Har du et Apple Watch Series 3, som du er glad for, så er det måske også tid til en opgradering. Læs mere om de nye Apple Watches her.

Mere til historien

Overvejer du et Apple Watch med lidt mere ”fremtid” i, men fortsat ikke vil betale ”alt for meget”, så skal du tjekke Apple Watch SE (2. generation), da dette vil modtage softwareopdateringer længe.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram