Apple Watch Series 3 udgår

Det hidtil billigste Apple Watch, som er Series 3, udgår nu af Apples sortiment.

Apple Watch Series 3 (Foto: Apple)
Apple Watch Series 3 (Foto: Apple)

Skal du have fingrene i et billigt Apple Watch, så har Series 3 været det billigste på markedet frem til nu., men nu er det udgået af Apples officielle sortiment.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan finde det i handlen i en stund endnu. Der kan nemlig være lagre, som skal tømmes. Derfor kan du være heldig, at det lige nu fås endnu billigere end hidtil.

Apple Watch SE (2. generation) pris og tilgængelighed

Apple Watch Series 3 kom på markedet tilbage i 2017, så det er altså fem år, det har haft i det officielle line-up fra Apple. Det var det første Apple Watch med 4G LTE-forbindelse. I forhold til de nyere versioner, så mangler Series 3 blandt andet faldregistrering, som eksempelvis første generation af Apple Watch SE har.

Uret understøtter ikke watchOS 9, der er den næste store softwareopdatering til Apple Watch. Den frigives til download mandag den 12. september 2022.

Ved Apple Watch Series 3 ikke understøtter denne, så vil det altså være softwaremæssigt ”bagud”, hvis man ønsker nogle af de nyeste funktioner. Til gengæld kan du komme billigt ”i gang” med et Apple Watch.

Du kan se de dagsaktuelle priser på Pricerunner.dk, hvor du blandt andet kan finde 38 mm modellen til 1.444 kroner.

Har du et Apple Watch Series 3, som du er glad for, så er det måske også tid til en opgradering. Læs mere om de nye Apple Watches her.

Mere til historien

Overvejer du et Apple Watch med lidt mere ”fremtid” i, men fortsat ikke vil betale ”alt for meget”, så skal du tjekke Apple Watch SE (2. generation), da dette vil modtage softwareopdateringer længe.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram