Apple Watch SE (2. generation) pris og tilgængelighed

Foruden Apple Watch Series 8 og det helt nye Apple Watch Ultra, så har Apple også præsenteret en ny generation af Apple Watch SE, som nu er det billigste Apple Watch.

Apple Watch SE (2. generation) (Foto: Apple)
Apple Watch SE (2. generation) (Foto: Apple)

Apple Watch SE kom på markedet i 2020 og er et rigtig interessant produkt, da det dækker de flestes behov – særligt de der har fokus på prisen også.

TEST: Apple Watch SE – folkets smartwatch

Der blev i præsentationen fortalt, at 80 procent af Apple Watch SE-ejere har det som deres første smartwatch.

Og nu er Apple klar med en ny generation af Apple Watch SE (2. generation).

Apple Watch SE (2. generation) kommer med en dual-core S8 SiP-processor – præcis som Apple Watch Series 8. Det betyder også, at det er 20 procent hurtigere end forrige generation. Derudover har det også faldregistrering, samt den nye registrering af ulykke og roaming i udlandet.

Urkasse designet er lig med forgængeren. Men bagsiden er nu fremstillet i et nylonkompositmateriale, som gør uret lettere.

Apple Watch SE (2. generation) kommer med urkasser i aluminium i størrelserne på 40 mm og 44 mm og bliver tilgængeligt i farverne: midnat, stjerneskær og sølv.

Apple frigiver iOS 16 og watchOS 9 den 12. september

Apple Watch SE (2. generation) kan allerede bestilles fra i dag og er tilgængelig i butikkerne fra fredag den 16. september. Prisen er 2.399 kroner.

Du kan læse om det nye Apple Watch Series 8 og Apple Watch Ultra her.

Mere til historien

Både Apple Watch Series 8 og Apple Watch SE er designet så miljøvenligt som muligt. Urkasserne er fremstillet af 100 procent genanvendt aluminium Ligesom det er 100 procent genanvendt wolfram i Taptic Engine og 100 procent genanvendte sjældne jordarter i alle magneter. Det er også første gang begge Apple Watch-modeller indeholder 100 procent genanvendt guld – i belægningen på flere printkort på Apple Watch Series 8 og i belægningen på SiP-processoren på det nye Apple Watch SE. Begge modeller er fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram