Apple Watch SE (2. generation) pris og tilgængelighed

Foruden Apple Watch Series 8 og det helt nye Apple Watch Ultra, så har Apple også præsenteret en ny generation af Apple Watch SE, som nu er det billigste Apple Watch.

Apple Watch SE (2. generation) (Foto: Apple)
Apple Watch SE (2. generation) (Foto: Apple)

Apple Watch SE kom på markedet i 2020 og er et rigtig interessant produkt, da det dækker de flestes behov – særligt de der har fokus på prisen også.

Der blev i præsentationen fortalt, at 80 procent af Apple Watch SE-ejere har det som deres første smartwatch.

ANMELDELSE: Læs testen af det nye Apple Watch SE

Og nu er Apple klar med en ny generation af Apple Watch SE (2. generation).

Apple Watch SE (2. generation) kommer med en dual-core S8 SiP-processor – præcis som Apple Watch Series 8. Det betyder også, at det er 20 procent hurtigere end forrige generation. Derudover har det også faldregistrering, samt den nye registrering af ulykke og roaming i udlandet.

Urkasse designet er lig med forgængeren. Men bagsiden er nu fremstillet i et nylonkompositmateriale, som gør uret lettere.

Apple Watch SE (2. generation) kommer med urkasser i aluminium i størrelserne på 40 mm og 44 mm og bliver tilgængeligt i farverne: midnat, stjerneskær og sølv.

Apple frigiver iOS 16 og watchOS 9 den 12. september

Apple Watch SE (2. generation) kan allerede bestilles fra i dag og er tilgængelig i butikkerne fra fredag den 16. september. Prisen er 2.399 kroner.

Du kan læse om det nye Apple Watch Series 8 og Apple Watch Ultra her.

Mere til historien

Både Apple Watch Series 8 og Apple Watch SE er designet så miljøvenligt som muligt. Urkasserne er fremstillet af 100 procent genanvendt aluminium Ligesom det er 100 procent genanvendt wolfram i Taptic Engine og 100 procent genanvendte sjældne jordarter i alle magneter. Det er også første gang begge Apple Watch-modeller indeholder 100 procent genanvendt guld – i belægningen på flere printkort på Apple Watch Series 8 og i belægningen på SiP-processoren på det nye Apple Watch SE. Begge modeller er fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium.

Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Apple har ikke droppet Lightning på alle produkter

Apple er klar med USB-C i iPhone 15-serien, men der er fortsat mange produkter, der har Lightning-stik.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
iPhone 12-stråling: Apple løser fejlen

Apple vil frigive en softwareopdatering, som ændrer de ulovlige SAR-værdier, der er målt i Frankrig på iPhone 12.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram