Apple frigiver iOS 16 og watchOS 9 den 12. september

Apple er klar med dette års store softwareopdateringer til iPhone og Apple Watch på mandag.

iOS 16
Apple frigiver iOS 16 på mandag den 12. september 2022 (Grafik: MereMobil.dk)

Apple afholdt stor iPhone- og Apple Watch-event i går, hvor de præsenterede den nye iPhone 14-serie, samt Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra og AirPods Pro (2. generation).

De afslørede også datoen for, hvornår den næste store iOS- og watchOS-version frigives. Dette sker nemlig mandag den 12. september. Hvor det altså er muligt, at opdaterer til iOS 16 og watchOS 9.

PREVIEW: Sådan er iOS 16 – her er vores førstehåndsindtryk

WatchOS 9 bliver tilgængeligt til Apple Watch Series 4 og nyere, hvis din iPhone også er på iOS 16. Dermed hjælper det altså ikke, hvis du har en ældre iPhone.

Du kan glæde dig til nye muligheder på låseskærmen med iOS 16. Her bliver det muligt at ændre flere ting, som skrifttyper og meget andet, der tidligere ikke har været muligt. Ligesom du kan fortryde en besked i op til 2 minutter efter den, er sendt. Det bliver også muligt at vælge ”ulæst” på en besked, så du senere kan se, at du ikke har svaret på denne. Præcis som det kendes fra mail. iOS 16 gør det også muligt at planlægge mails så de sendes på ”det perfekte tidspunkt”.

iPadOS 16 er ikke klar endnu. Det er endnu uvist, hvornår det præcis bliver frigivet. Men det ventes at komme i oktober – formegentlig samtidig med en præsentation af nye iPad-modeller. Så måske det passer med en iOS 16.1 og iPadOS 16.1, så de atter følges ad? Vi må vente og se.

Med watchOS 9 og iOS 16 kan du glæde dig til masser af spændende nyheder. Disse telefoner kan opdateres til iOS 16 på mandag. Nogle funktioner i softwaren er ikke tilgængelige på alle enheder og i alle områder.

Mere til historien

Det er ikke længe siden, at Apple udsendte en sikkerhedsopdatering til de enheder, som fortsat har iOS 12 installeret. Så har du en ældre enhed, der kører denne version, så er der en opdatering klar.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram