Disse farver får iPhone 14-serien

De nye iPhone 14-modeller er klar og der er også nye farvevarianter af nogle af modellerne. Se hvilke farver, som du kan få de nye iPhones i.

iPhone 14 Plus
iPhone 14 Plus og iPhone 14 i farverne: Midnight, Blue, Starlight, Purple og Product(Red), som den bliver tilgængelig i. (Foto: Apple)

De fire nye iPhone-modeller kan forudbestilles fra i dag og der er nye farvevarianter af nogle af modellerne.

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max kommer i de to nye farver: Space Black og Deep Purple, samt Silver og Gold der også tidligere har været farvemuligheden på ”Pro-modellen”.

Her er iPhone 14 Pro Max - nyt kamera og vild pris

Det er desuden første gang, at en ”Pro”-model lanceres i to nye farver. De to nye farver erstatter Sierra Blue og Graphite, som iPhone 13 Pro kom i sammen med Silver og Gold.

Her er iPhone 14 Pro

Forskellen på Graphite og Space Black vil formegentlig kun være synlig for entusiaster.

Men det har været efterspurgt med en “helt sort” farve siden, at Apple fjernede iPhone 7 i Black og Jet Black. Derfor bydes altså nu velkommen til Space Black på iPhone. Space Black har ellers været tilgængelig på Apple Watch.

iPhone 14 og iPhone 14 Plus kommer i farverne Blue, Purple, Midnight, Starlight og Product(Red).

Her er iPhone 14 - tjek de største nyheder her

Alle de nye iPhones kan forudbestilles fra i dag (red. fredag den 9. september 2022) og de lander i butikkerne fredag den 16. september alle modellerne bortset fra iPhone 14 Plus, som først kommer i handlen fredag den 7. oktober 2022. Du kan se priserne på de forskellige modeller og konfigurationer her.

Mere til historien

Det er ikke kun Apple, som netop har præsenteret nye telefoner. Motorola har også netop præsenteret tre nye spændende modeller i et ret spændende prisniveau.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram