Disse farver får iPhone 14-serien

De nye iPhone 14-modeller er klar og der er også nye farvevarianter af nogle af modellerne. Se hvilke farver, som du kan få de nye iPhones i.

iPhone 14 Plus
iPhone 14 Plus og iPhone 14 i farverne: Midnight, Blue, Starlight, Purple og Product(Red), som den bliver tilgængelig i. (Foto: Apple)

De fire nye iPhone-modeller kan forudbestilles fra i dag og der er nye farvevarianter af nogle af modellerne.

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max kommer i de to nye farver: Space Black og Deep Purple, samt Silver og Gold der også tidligere har været farvemuligheden på ”Pro-modellen”.

Her er iPhone 14 Pro Max - nyt kamera og vild pris

Det er desuden første gang, at en ”Pro”-model lanceres i to nye farver. De to nye farver erstatter Sierra Blue og Graphite, som iPhone 13 Pro kom i sammen med Silver og Gold.

Her er iPhone 14 Pro

Forskellen på Graphite og Space Black vil formegentlig kun være synlig for entusiaster.

Men det har været efterspurgt med en “helt sort” farve siden, at Apple fjernede iPhone 7 i Black og Jet Black. Derfor bydes altså nu velkommen til Space Black på iPhone. Space Black har ellers været tilgængelig på Apple Watch.

iPhone 14 og iPhone 14 Plus kommer i farverne Blue, Purple, Midnight, Starlight og Product(Red).

Her er iPhone 14 - tjek de største nyheder her

Alle de nye iPhones kan forudbestilles fra i dag (red. fredag den 9. september 2022) og de lander i butikkerne fredag den 16. september alle modellerne bortset fra iPhone 14 Plus, som først kommer i handlen fredag den 7. oktober 2022. Du kan se priserne på de forskellige modeller og konfigurationer her.

Mere til historien

Det er ikke kun Apple, som netop har præsenteret nye telefoner. Motorola har også netop præsenteret tre nye spændende modeller i et ret spændende prisniveau.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram