Advarer mod falske AirPods

En ny funktion i din iPhone vil fremover advare om falske AirPods.

Falske AirPods advarsel iPhone
Hvis du forsøger at forbinde et sæt falske AirPods til din iPhone, bliver du mødt af denne advarsel (Grafik: MereMobil.dk)

Fra iOS 16, der netop er frigivet, bliver iPhone-ejerne mødt af en advarsel, hvis de forsøger at forbinde et sæt falske AirPods til telefonen. Det skriver MacRumors.

Brugeren vil se teksten ”Cannot Verify AirPods”, når telefonen detekterer et sæt AirPods, som ikke er originale. Oplysningerne stammer fra et officielt Apple-supportdokument.

Det fremgår ikke, hvad Apple betegner, som ”falske AirPods”, eller hvordan de kontrollerer ægtheden.

Det er velkendt, at der er mange falske AirPods i omløb. Efterligningerne er ret gode og det kan nærmest være umuligt at spotte for det utrænede øje.

I nedenstående video kan du se et sæt fake-AirPods ved siden af et originalt Apple AirPods sæt. Videoen giver tips om, hvordan du spotter falske AirPods.

Når du ser en webshop eller et dealsite med meget billige AirPods, er det første alarmklokke. Et sæt originale AirPods vil aldrig koste f.eks. 500 kroner.

LÆS OGSÅ: AirPods Pro er blevet opgraderet

Falske vs. ægte AirPods


NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

Tredje generation af AirPods koster omkring 1.400 kroner, ifølge Pricerunner. En efterligning vil være betydeligt billigere. Nogle gange ned til få hundrede kroner.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram