AirPods Pro kommer i ny opgraderet version

Apple har fremvist et nyt sæt AirPods Pro (2. generation), der ligner sig selv – men har flere forbedringer end første generation.

AirPods Pro 2022
Apple er klar med den anden generation af AirPods Pro, som senere på måneden kan købes. Prisen er 2.299 kroner.
(Foto: Apple / MereMobil.dk)

Umiddelbart ligner AirPods Pro sig selv, men inden i er der sket nogle forbedringer. Apple har afsløret AirPods Pro (2. generation).

Nogle af forbedringerne er Aktiv Støjreduktion. Og de fleste vil nok se frem til, at Aktiv Støjreduktion, er blevet endnu bedre. Det er den nye H2-chip, som blandt andet er skyld i dette.

Hvis du bruger transparat tilstand kan du få lyde fra omgivelserne ind i ørerne – altså det modsatte af Aktiv Støjreduktion. Det nye er, at AirPods Pro analyserer lyden 48.000 gange i sekundet, hvilket er med til at sikre at pludselige lyde ikke hamrer ind i øregangen.

Opladeæsken har også fået en tur. Den understøtter nu MagSafe-opladning. Desuden er der kommet en højttaler i æsken, så den lettere at finde via Find-appen. Den er også sved- og vandafvisende og inkluderer et snorfæste, så det altid er inden for rækkevidde

Den nye generation har også forbedret batteritid. AirPods Pro har halvanden times afspilningstid mere end den første generation. Det betyder, at brugerne får op til seks timer med Aktiv støjreduktion. Etuiet kan anvendes til yderligere fire opladninger, hvilket giver op til 30 timers samlet afspilningstid med Aktiv støjreduktion – det er hele seks timer mere end den forrige generation.

Dom: Ulovligt at sælge falske AirPods

AirPods Pro (2. generation) kan bestilles online og i Apple Store-appen fra fredag den 9. september og kan købes i butikkerne fra fredag den 23. september. Den danske pris er 2.299 kroner.

Mere til historien

AirPods (3. generation) med Lightning-opladningsetui kan nu fås til 1.699 kroner. AirPods (3. generation) med MagSafe-opladningsetui kan stadig fås til 1.799 kroner. Disse priser er vejledende og der kan være særlige tilbud, som er endnu billigere.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram