De stigende el-priser gør el-apps populære

Priserne går kun en vej pt. og det er op. Det samme gør sig gældende for populariteten af el-apps, som netop nu er blandt de mest downloadede.

pung-penge-konkurs
Diverse el-apps kan hjælpe dig med at spare lidt penge, så pengepungen ikke bliver helt tom, selvom priserne stiger enormt netop nu. (Foto: Andrew Khoroshavin)

Det er nok de færreste, som ikke har hørt om eller opdaget på egen krop, at elpriserne er tårnhøje netop nu. Og man vil derfor gerne spare, så vidt det er muligt.

Det kan også ses på hitlisterne i Apples App Store og Google Play Store, hvor mange i denne tid downloader forskellige el-apps, som kan overvåge el-priserne, samt ens eget el-forbrug.

Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

Faktisk er der så mange, der netop nu downloader el-apps, at systemerne hos de forskellige el-selskaber ikke er gearet til at tage det tryk. Sådan lyder det også fra Energi Fyn til TV 2 Fyn.

Energi Fyn fortæller også, at de siden starten af 2022 har oplevet en seks-dobling af aktive brugere på deres apps. Ligesom brugen af appen også er steget.

Her ses en opgørelse over el-priserne torsdag den 8. september 2022 (Foto: MereMobil.dk)
Her ses en opgørelse over el-priserne torsdag den 8. september 2022 (Foto: MereMobil.dk)

Fokus er derfor også kommet på disse apps.

De mest populære netop nu er ”Min Strøm”, ”Elpriser”, ”Andel Energi”, ”Watts – Energiassistent” og ”Elspotpriser”.

Der er ingen tvivl om, at priserne på alt stiger netop nu. Du kan derfor gøre dit til at spare mest muligt, hvilket blandt andet kan gøres ved at benytte strøm, når den er billigst, hvis det er muligt. Så der vaskes tøj, når strømmen er billigst. Ligesom man generelt husker at fylde vaske- og opvaskemaskiner bedst muligt.

Skal du have en smart-vaskemaskine?

Generelt er det vigtigt, at man sparer mest muligt på energi dette efterår og vinter.

Mere til historien

Google har netop også gjort det muligt på Google Maps, at benytte den mest brændstofvenlige rute, det kan du læse meget mere om her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram