Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

Apple Watch SE
Apple Watch SE bliver måske ikke længere det smartwatch fra Apple, som er billigst? (Foto: Apple)

Når Apple i aften klokken 19.00 dansk tid går på scenen til deres ”Far Out”-event, så er der mange forventninger til, hvad de helt præcis vil præsentere.

Foruden den længe ventede iPhone 14-serie, så ventes det også, at Apple vil afsløre nye Apple Watches. Det er dog uvist, hvilke modeller af Apple Watch, som vil se dagens lys.

Der har været mange rygter og spekulationer omkring et Apple Watch Pro. Det forlyder også, at det kunne være, at Apple er klar med et billigt smartwatch, hvor målgruppen er det yngre publikum og forældre. Det skriver GSMArena.

LÆS OGSÅ: Forældre hægtes af børnenes digitale liv

Der tænkes på et smartwatch i stil med blandt andet Xplora, som er et bud på en ”første mobiltelefon”. Det er blandt andet New York Times, som skriver dette. Derfor vil der formegentlig også være færre funktioner, end der eksempelvis er i Apple Watch SE, mens det vil kræve mobilforbindelse.

ANMELDELSE: Xplora X5 – et godt bud på ”barnets første mobil”

Det ventes i øvrigt, at Apple Watch Series 3 udgår af det officielle sortiment, når Apple har præsenteret nye enheder i aften.

Følg alle nyhederne på MereMobil.dk og skriv dig op til nyhedsbrevet, så du får dem direkte i din mail.

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at hvis dette rygte holder stik, så er det klogt tænkt af Apple at lancere et smartwatch til børn, som kan kobles op på de mange familie indstillinger, der er i Apples iOS. Det er dog langt fra det, som Apple normalt sender på markedet.

Læs også:
Hvordan undgås at børn sidder på deres telefoner i skolen 

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram