Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

Apple Watch SE
Apple Watch SE bliver måske ikke længere det smartwatch fra Apple, som er billigst? (Foto: Apple)

Når Apple i aften klokken 19.00 dansk tid går på scenen til deres ”Far Out”-event, så er der mange forventninger til, hvad de helt præcis vil præsentere.

Foruden den længe ventede iPhone 14-serie, så ventes det også, at Apple vil afsløre nye Apple Watches. Det er dog uvist, hvilke modeller af Apple Watch, som vil se dagens lys.

Der har været mange rygter og spekulationer omkring et Apple Watch Pro. Det forlyder også, at det kunne være, at Apple er klar med et billigt smartwatch, hvor målgruppen er det yngre publikum og forældre. Det skriver GSMArena.

LÆS OGSÅ: Forældre hægtes af børnenes digitale liv

Der tænkes på et smartwatch i stil med blandt andet Xplora, som er et bud på en ”første mobiltelefon”. Det er blandt andet New York Times, som skriver dette. Derfor vil der formegentlig også være færre funktioner, end der eksempelvis er i Apple Watch SE, mens det vil kræve mobilforbindelse.

ANMELDELSE: Xplora X5 – et godt bud på ”barnets første mobil”

Det ventes i øvrigt, at Apple Watch Series 3 udgår af det officielle sortiment, når Apple har præsenteret nye enheder i aften.

Følg alle nyhederne på MereMobil.dk og skriv dig op til nyhedsbrevet, så du får dem direkte i din mail.

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at hvis dette rygte holder stik, så er det klogt tænkt af Apple at lancere et smartwatch til børn, som kan kobles op på de mange familie indstillinger, der er i Apples iOS. Det er dog langt fra det, som Apple normalt sender på markedet.

Læs også:
Hvordan undgås at børn sidder på deres telefoner i skolen 

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram