MacBook Air (M2) vs. MacBook Air (M1) og Pro

VIDEO: Hvilken Macbook Air skal du købe? M1- eller M2-versionen? Her er mit bud.

Det unikke design er væk. Nu er det bare en fin kompakt 13-tommer computer, som er hurtigere end forgængeren (MacBook Air, M1).

Den nye MacBook Air har faktisk så meget mere ydelse, at den kommer tæt på at være en MacBook Pro. Den mangler dog aktiv køling; en fordel da maskinen så er HELT lydløs – men også en ulempe, hvis den presses hårdt.

Bruger du lejlighedsvis krævende programmer som Photoshop eller Final Cut Pro X, så kan MacBook Air løse opgaven. Er denne type af programmer noget du arbejder meget med, så skal du op i en MacBook Pro.

Køb MacBook Air, M1 som studiecomputer

MacBook Air er en fin studiecomputer – en god ”skrivemaskine”, men det var M1-udgaven også. Denne ville jeg købe, såfremt jeg primært har behov for at anvende de ”lette” programmer på computeren.

En MacBook Air, M1 kan du finde til omkring 8.600 kroner netop nu, ifølge Pricerunner.

Hvis behovet er større, så er det rigtige valg en MacBook Pro. Dermed elimineres behovet for MacBook Air, M2. Det er et produkt, som skal sælge de andre computere.

Her er de vejledende priser hos Apple:

  • MacBook Air, M1: Fra 9.399 kroner
  • MacBook Air, M2: Fra 11.499 kroner
  • MacBook Pro 13”, M2:Fra 12.499 kroner

Konklusion: En glimrende computer

Den nye MacBook Air er virkelig en fin computer. Særligt i den nye farve ”midnat”. Det er den sædvanlige gode Apple-kvalitet hvor tastatur, touchpad og skærm bare spiller.

Som følge af chipserien ”M” er batteriforbruget minimalt og selv når den presses, bliver maskinen aldrig brændende varm at sidde med.

Som nævnt tror jeg at mange, vil gøre det bedste køb med M1-versionen – eller MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, hvor der er en del mere ydelse.

Læs min fulde anmeldelse af MacBook Air M2 her. Du finder anmeldelsen af 13-tommer MacBook Pro M2 her.

Uanset hvor dine overvejelser ender, så kan jeg ikke anbefale at købe en (brugt) Intel-baseret Mac-computer.

Aktuelle priser på MacBook Air, M2

Herunder kan du se dagspriserne på MacBook Air, M2.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?
Klik her for at ændre dit samtykke

Vælg "Accepter alle", klik på "Gem og luk" og genindlæs siden, hvis der fortsat intet sker.

Mere til historien

MacBook Air har ikke Touch Bar. Det skal du ikke være ked af. Touch Bar ser ud til at være under udfasning på Apples computere. Det er smartere på papiret, end det er i praksis.

iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram